Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
24 Октомври 11, 20:05 / Автор: XCoSports България
GoPro® обяви новата камера HD HERO2 с Wi-Fi дистанционно управление и видео стрийминг
Два пъти по-мощна във всяко отношение, HD HERO2 прави масово достъпно професионалното заснемане и излъчване с помощта на дистанционно управление и видео стрийминг на живо от всяка точка към мрежата.
Днес GoPro обяви пускането в продажба на новата HD HERO2 камера. Два пъти по-мощна от първата GoPro HD HERO камера, HD HERO2 дава възможност на любители и професионалисти да уловят и излъчват най-вълнуващите моменти от техния живот с професионално качество - 1080p HD видео и 11 мегапиксела снимки. Новата HD HERO2 ще бъде достъпна при официалните дилъри на препоръчителна цена от производителя 679 лева.

Може би най -универсалната камера в света, благодарение на нейната иновативна система за закрепяне, стабилност и малки размери, HD HERO2 превъзхожда своя предшественик по няколко технологични показателя. 

Новият процесор на HD HERO2 е два пъти по-мощен, което разгръща напълно възможностите на изцяло новия 11 мегапикселов сензор и дава два пъти по-детайлен образ и професионално качество при слаба светлина. За да се възползвате напълно от тези възможности е разработен и нов обектив – два пъти по рязък от предишния. С новото поколение Wi-Fi BacPac™ и Wi-Fi Remote продукти на GoPro, очаквани на пазара тази зима, HD HERO2 ще позволи дистанционно видео управление посредством Wi-Fi дистанционно, смарт телефони , таблети и компютри, както и излъчване на GoPro видео на живо от всяка една точка където има Wi-Fi или мобилна точка за достъп.

Прочута със своите водещи в световен мащаб преносими и закрепващи се камери HD HERO, компанията GoPro не е пестила разходи за създаването на HD HERO2.

„През 2009 GoPro създаде напълно нова категория камери - HD HERO, която е с тенденцията да се превърне в една от най-добре продаваните видео камера в света,” обяви Никалъс Удман, основател и изпълнителен директор на GoPro. „За да оправдаем очакванията, вложихме сериозни инвестиции в създаването на HD HERO2, за да бъде една от най-иновативните и универсални камери на всички времена. Смятаме, че постигнахме целта си и с нетърпение очакваме нашите клиенти по цел свят да уловят и споделят своите преживявания с новите мощни GoPro.

2х по-мощна във всяко едно отношение:
HD HERO2 е изцяло подобрена, с изключително качество на образа и лесна за употреба.

Списък с новите характеристики на HD HERO2:
• Професионален 11 мегапикселов сензор
• 2х по-бърз процесор
• 2х по-рязък стъклен обектив
• Професионално качество при ниска осветеност.
• 170°, 127° или 90° градуса картина при 1080p и 720p видео
• 120fps@WVGA, 60fps@720p, 48fps@960p, 30@fps 1080p видео
• Снимки при 170° или 127° зрителен ъгъл
• Режим 10 снимки в секунда при пълна резолюция
• Режим timelapse – 2 кадъра в секунда при пълна резолюция
• 3.5мм. външна букса за вход на стерео микрофон
• Нов, лесен за работа интерфейс
• Съвместима с Wi-Fi BacPac™ и Wi-Fi Remote™
- дистанционно с голям обхват за 50 GoPro камери
- Wi-Fi преглед на видео/снимки, плейбек и контрол чрез GoPro приложение
- Видео и снимки на живо в мрежата

Посетете http://gopro.com/hd-hero2-cameras/ и http://www.xcosports.com за повече информация относно HD HERO2, Wi-Fi BacPac and Wi-Fi Remote продукти.

Снимки с професионално качество и характеристики
Възможностите на HD HERO2 за правене на снимки са също изключително подобрени. Освен отличната работата при ниска светлина, HD HERO2 може да заснеме до десет 11мегапикселови снимки за 10 секунди, а също така и автоматични снимки в режим timelapse с половин секунда време между тях. Това значително увеличава успеха да се улови снимка с качество за корица на списание по време на активни спортове и занимания.

Опростен интерфейс

Приоритет на GoPro при създаването на HD HERO2 беше и промяната на интерфейса, правейки го изключително лесен за употреба. HD HERO2 представя нов лесен езиков интерфейс, който елиминира нуждата от допълнителни инструкции.
„HD HERO2 е много по-лесна за употреба от първоначалната HD HERO. Ако знаете как да използвате стандартна камера, може да ползвате HD HERO2 направо от кутията, без никакви инструкции. Това прави HD HERO2 изключително достъпна камера, която може да се ползва всеки ден, и в същото време запазва всички характеристики, режими и качества, които направиха GoPro най- добрата малка HD камера за Холивуд,” каза продуктовия директор на GoPro, Руди Самуелс.

Изпипана до самата комплектация

HD HERO2 се продава в три различни комплекта, всеки съдържащ необходимите закрепящи аксесоари в зависимост от вида спорт и дейност. HD HERO2 е съвместима с всички съществуващи GoPro аксесоари.

• HD HERO2: Outdoor - 679 лева
• HD HERO2: Motorsports - 679 лева
• HD HERO2: Surf – 679 лева

Досегашната 1080p HD HERO камера е достъпна на нова препоръчителна цена от производителя 469 – 589 лева ( предишна цена 683 лева) в мрежата от оторизираните дилъри на GoPro. Wi-Fi BacPac and Wi-Fi Remote са също съвместими с първоначалната HD HERO, но функционалността им е ограничена до дистанционно управление. Видео и фото streaming не се поддържат.

За GoPro
Базирана в Half Moon Bay, Калифорния, компанията GoPro създава най-универсалните камери в света, давайки възможност на любители и професионалисти да уловят най-вълнуващите моменти от техния живот с професионално HD качество. GoPro HD HERO линията преносими и закрепващи се камери се използва от обикновени потребители, професионални атлети и видео професионалисти много повече от всяка друга камера в света. Продуктите на GoPro се продават в над 60 страни посредством оторизирани дилъри. Ексклузивен дистрибутор за България е XCoSports България. Списък с GoPro дилърите за България може да намерите тук: http://xcosports.com/index.php?section=partners

За XCoSports:
XCoSports България е водещ вносител на висококачествена екипировка за спортове на открито и представител за България на марките: GoPro Cameras(USA), Scarpa (Italy), Silva (Sweden), Gerber (USA), DirectAlpine (Czech Republik), Genuine Guide Gear G3 (Canada), ABS Airbag (Germany), Blue Ice (France), Ortik (Portugal), NST Labs (France), Point 65 Kayaks (Sweden), Black Diamond (USA). За допълнителна информация – http://www.xcosports.com и http://www.facebook.com/XCoSports.

За Контакти:

XCoSports България,
бул.Черни Връх 90, София
+359 887946979
info @ xcosports. com
http://www.xcosports.com
http://www.facebook.com/XCoSports.

Източник:
http://www.xcosports.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1175