Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

25 Октомври 11, 10:22 / Автор: Интер Експо Център – София
За първи път АКВА-ТЕРМ София 2012 г.
За първи път уникалното по рода и мащаба си международно изложение за отопление, вентилация, климатизация, водоснабдяване и канализация, екологични технологии, басейни и възобновяема енергия АКВА-ТЕРМ стъпва на българска територия в Интер Експо Център, София, от 14 до 17 март 2012 г.
АКВА-ТЕРМ е запазена марка на австрийската фирма REED EXHIBITIONS, която е световен лидер в организирането на изложбени събития.

АКВА – ТЕРМ София 2012 е нов формат изложение, съчетаващо богатия опит и ноу-хау на REED EXHIBITIONS и на Агенция Булгарреклама – организатор на редица специализирани изложения за нови технологии, техника и оборудване. Амбицията на организаторите – италианската KDM International и Агенция Булгарреклама, е да се привлекат повече международни участници, което да допринесе за един по-голям мащаб на събитието.

Днес изложенията АКВА-ТЕРМ се организират в Австрия, Азербейджан, Чехия, Русия, Словакия и Украйна. През 2012 г. REED EXHIBITIONS ще презентира за пръв път АКВА-ТЕРМ не само на българския, но и на полския и узбекистанския пазар, което ще разшири мащаба на успешните партньорства в индустриалната сфера и активното международно сътрудничество.

Изложението има амбициозната цел да привлече фирми от сферата на строителната и техническата индустрия, архитектурата, сградните, газовите и ВиК инсталации.

Друга застъпена ниша ще бъде управлението на комфорта в жилища и обществени сгради, като ще бъдат представени решения за автоматизация и управление за инсталации за отопление, вентилация и климатизация.

Уникални студени стаи ще “запалят” интереса на почитателите на прохладния уют. Разработки на соларни системи за осветление и отопление ще ни приближат до дома на бъдещето. Минимодели аквапаркове ще дадат интересни решения за близка до природата като визаж и усещане индустриална среда.

Очакванията са фирми да представят нови разработки на климатици, въздуховоди, охладители, компоненти за изсушаване на въздуха, многостайни системи, охладители, замразители, вентилатори и вентилаторни конвектори, когенерационни системи за отопление и технологии за отопление с дървесни пелети.

Най-новото в обзавеждането и аксесоарите за баня ще има за цел абсолютния комфорт в съвременния дом, а иновативният дизайн и оборудване за сауни, басейни и аквапаркове ще се стреми към същото в туристическите, индустриалните и обществените сгради.
На изложението ще бъдат представени методи за енергийна ефективност, системи за пестене на вода и електричество, соларно охлаждане и отопление, био горива, фотоволтаични системи, термопомпи, което кореспондира с идеята за опазване на околната среда и максимално пестене на природните суровини и ресурси.

Паралелно с АКВА-ТЕРМ София от 14 до 17 март 2012 г. в Интер Eкспо Център ще се проведе и 12-ото издание на изложба БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА. Мащабите и международният характер на строителната изложба затвърдиха мястото й на една от най-авторитетните в изложбената индустрия не само в страната, но и на Балканския полуостров. В продължение на единайсет години изложбата диктува тенденциите и приоритетите в развитието на бранша, като в следващите години ще се акцентира върху екологичното и енергоефективното строителство.

За повече информация: www.iec.bg и www.aquatherm-sofia.com;

За Контакти:tivanova@iec.bg

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1107