СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Интернет

25 Октомври 11, 12:30 / Автор: ROI Communication
Най-големият форум у нас за оптимизация за търсачки и уеб маркетинг Webmasterbg.org с нови собственици
SEOM и Cloxy финализираха сделката по покупката на най-популярния сред специалистите по оптимизация за търсачки и уеб маркетинг форум Webmasterbg.org
В партньорство компаниите SEOM (www.seom.bg) и Cloxy (www.cloxy.com) придобиха форума за оптимизация за търсачки и уеб маркетинг Webmasterbg.org.

Партньорите са обединили усилия с цел най-посещаваният форум у нас да се развива и да продължава да бъде мястото, където специалистите споделят и обменят информация. След финализиране на сделката SEOM и Клокси ЕООД стават собственици на марката, базата данни и софтуерът на форума.

Досегашният собственик на Webmasterbg.org Мартин Христов ще насочи усилията си върху развитие на собствени проекти за англоезичния пазар.

Форумът Webmasterbg.org има над 4000 регистрирани потребителя, създаден е през 2006 г. и е предпочитаното място за дискусии от специалистите по оптимизация за търсачки и уеб маркетинг. В него се дискутират по над 14 хиляди теми, има над 120 000 поста и повече от 500 активни потребителя всеки месец.

Покупката на Webmasterbg.org е първата съвместна инициатива на SEOM и Клокси ЕООД. Според Огнян Младенов, управител на SEOM: “Форумът е изключително популярно място за взаимопомощ сред хората в интернет маркетинг брашна и неговото развитие е важно за развитието на българския уеб.” Според Васил Тошков, управител на Cloxy: "Това е един много добре таргетиран форум, благодарение на строгата модерация, която е прилагана с годините. Като резултат, темите са наистина полезни и форумът е предпочитан от утвърдените уеб специалисти."

За Контакти:

ROI Communication