Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
26 Октомври 11, 17:59 / Автор: Конекта
Конекта с престижно отличие на Коника Минолта Европа
Print Sample Competition 2011 награди агенцията за директен маркетинг и българския офис на Коника Минолта за професионални решения за производствения печат.
Print Sample Competition 2011 награди агенцията за директен маркетинг и българския офис на Коника Минолта за професионални решения за производствения печат

Българската агенция за директен маркетинг Конекта получи престижно отличие от Коника Минолта Европа за успешно приложение на услуги за дигитален печат. Print Sample Competition е вътрешно състезание, оценяващо най-високите стандарти в производството на печатни материали сред европейските клиенти на Коника Минолта. В състезанието, проведено през лятото на тази година, се включиха офиси на Коника Минолта Европа със свои партньори и клиенти, които използват решенията на компанията.

Конекта успя да представи своите най-модерни стандарти за оптимизирано печатно производство, въпреки че нейният специализиран център функционира едва от година. Print Sample Competition дава оценка за качеството и креативността на продукцията и организационните аспекти на управление на производствения процес във всички страни, които използват черно-бели производствени системи Konica Minolta bizhub PRO 1200. Bizhub PRO 1200 е машина, печатаща със скорост 120 стр/мин А4.

Успешната конфигурация за нуждите на Конекта бе в комбинация с довършителни устройства за разнообразни видове сгъване, перфорация и телбодиране. Критериите за класиране бяха предизвикателството пред което фирмата се изправя, за да реши определени проблеми с настоящите си клиенти, плановете за развитие, реализация на машините и креативност в производството на печатни материали. Това, което е привлякло в най-голяма степен вниманието на журито към българската страна, са подобренията в производствената работа: „Ние харесахме развитието на дигиталната среда за печат, което Конекта постига в България. Това показва, че агенцията има много силна потребителска ориентация и умее да предложи най-точните решения за своите клиенти, което е впечатляващо” – заявяват от Коника Минолта Европа.

Центърът за оптимизиран печат на Конекта вече реализира над 2 210 000 отпечатъка с продуктите на Коника Минолта. Дейността му се базира на напълно дигитализиран производствен процес и високо качество в печатните услуги, което отговаря на постоянно променящите се нужди на клиентския сектор.

"В лицето на Коника Минолта намерихме партньор, който отговаря в най-пълна степен на основните ни нужди и планове за развитие. Компанията предлага адекватни и ефективни решения, които спомагат на клиентите да планират своята визия за следващите години. От своя страна ние се опитваме да удовлетворим в максимална степен нашата клиентска база, която има различни изисквания за производство на печатни материали. Признанието от европейския център на Коника Минолта доказва, че българският пазар продължава все по-успешно да интегрира дигиталните технологии за печат и да постига качество, съизмеримо с това в цяла Европа", коментира управляващият директор на Конекта Йордан Кумчев.

Предизвикателството, пред което се изправя Конекта, преди да интегрира дигиталните услуги в своята дейност, е как да предложи цялостни решения на своите клиенти, като същевременно има по-голям контрол върху производствения процес и възможността да го адаптира според техните нужди. След внедряването на решенията за печат на Коника Минолта, агенцията е вече е не само изпълнител, но и консултант, който разбира потребностите на своите клиенти. Всичко това спомага за създаването на по-добри отношения с крайния потребител и успешното приложение на този бизнес модел.

Допълнителна информация за двете компании:

Конекта е основана през 2004 година и е част от интегрираната група за маркетингови услуги Публисис МАРК. Освен основните сфери на дейност – пълно клиентско обслужване чрез продажби по телефона, обслужване на промоционални кампании, директна поща, изграждане и управление на база данни, агенцията специализира и в дигиталните услуги за печат, като разработва успешно редица кампании. Фирми от банковия и финансов сектор, компании в сферата на отдалечените продажби, директния маркетинг, събирането на вземания и издателския бизнес са част от браншовите сектори, които използват съвременните електронни процеси за продукция.

Коника Минолта в България е регистрирана през Декември 2004 г. Компанията е част от световна корпорация, чието седалище е в Токио, Япония. Konica Minolta е лидер в производството на печатни системи. Марката е на първо място, както в Европа, така и локално в България на пазара на пълноцветни многофункционални печатни системи. Част от основната дейност на компанията е консултация в сферата на дигитални лазерни печатни системи. Машините намират своето приложение в рекламния сектор, финансовия сектор и големи компании с централизиран печат. Различните цветни и черно-бели печатни машини Konica Minolta могат да се разгледат на адрес www.konicaminolta.bg

За Контакти:

Станислава Петкова, Маркетинг Мениджър
stanislava.petkova@konicaminolta.cz

Източник:
http://www.konicaminolta.bg/business-solutions/press-center/press-releases/news-article-business-solutions/archive/2011/october/article/konekta-s-prestizhno-otlichie-na-konika-minolta.html

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.2926