Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
27 Октомври 11, 19:04 / Автор: PRates
Революционни иновации в козметиката ще могат да видят професионалисти и посетители на есенното издание на Arena Professional
Отново дойде време за най-голямото национално изложение за фризьорство, козметика, маникюр и педикюр, SPA&Wellness – Arena Professional / B2Beautiful. Тo ще се проведе между 19 и 21 ноември в Интер Експо Център - София. Тази есен организаторите са подготвили нови специални изненади за всички професионалисти и посетители. Освен, че ще имат възможността за пръв път на място да видят и тестват най-новите и революционни професионални продукти от козметиката за лице, тяло, коси и нокти, участниците ще се радват на богата и разнообразна програма от демонстрации на сцена. В рамките на професионалното изложение ще се проведе и 6-тия поред Конкурс по ноктопластика в България.
На Arena Professional ще бъдат представени всички професионални марки козметика за коса, лице, тяло и нокти, които заслужават доверието и на най-претенциозните клиенти. Очаквайте над 200 български и световни марки от 60 компании производители и вносители. За пръв път тази година Arena Professional откри и специализирана нова секция за био козметика. В нея вече бяха представени марките Lavera, Argania, Natural Cosmetic, Mastic Spa и Selecta.

По време на изложението ще има демонстрации и уъркшопове на най-новите козметични марки за българския пазар: в секцията „Козметика за коса” това са Aloxxi, Tec Italy, Orofluido, Red Cat и American Crew – специална серия бои за силната половина; в секцията „Козметика за лице” акцентът ще падне върху декоративната козметика Chen Yu на Eugene Perma.

Особено внимание участниците и посетителите трябва да се обърнат на революционната козметична марка BIOEFFECT. За пръв път на Arena Professional всички ще могат да видят първия световен продукт за подмладяване с клетъчен активатор, създаден в растителна клетка - BIOEFFECT EGF SERUM. Повече информация за него можете да видите по-долу.

Тази есен като важна част от програмата на Arena Professional ще бъде специалнoтo безплатно Lool&learn обучение за фризьори, организиранo от българската секция на Hаute Coiffure Francaise (От Коафюр Франсез или "Френска висша мода във фризьорството”). Членовете на Haute Coiffure Francaise - най-голямата и влиятелна фризьорска организация в световен мащаб, са коафьорите, които създават и налагат модните линии в косите. Демонстрационното шоу ще покаже какви са новите модни тенденции в подстригването за 2011-2012 г. Президент на "Френска висша мода във фризьорството - секция България" е Вени Игнатова, а Арт директор е известният ни стилист Васил Атанасов. Повече за организацията можете да видите на www.haute-coiffure.com.

На есенното издание Arena Professional професионалистите в бранша ще могат да получат също специална консултация от популярния експерт по бизнес етикет и кроскултурна комуникация Весела Меламед (http://ex-tempore.com) – и по-точно как следва да бъдат обслужени българския и чуждестранния клиент в салона за красота, SPA и Wellness центъра за да останат напълно удовлетворени и да се върнат отново.

На изложението всички участници ще имат и уникалната възможност за индивидуална среща с нашумялата бизнес дама Ира Банковска от Eat4Fit (www.eat4fit.bg). Там консултантите-диетолози от компанията ще дават безплатни съвети за правилно хранене с цел постигане на оптимален външен вид и чудесни кожа, коса и нокти и ще могат да тестват някои от полезните и вкусни храни.

За да е пълно удоволствието на посетителите - естети, ги каним да доведат на Arena Professional и личните си специалисти по красота, за да подпомогнат избора им или да ги консултират, заедно с българските и чуждестранни експерти, които ще ги посрещнат там.
Повече информация за участие в изложението можете да получите на www.arenaofbeauty.bg или да пишете на arena@ask.bg. За да посетите изложението, освен на място, тази есен ще можете да си закупите билети и предварително онлайн на www.ticketpro.bg или от всички каси на TicketPro в страната.
____________________________________________________________________________

Нов революционен продукт спира стареенето на кожата

Създадена едва през 2009 г., „Сиф козметик“ вече водеща компания в грижата за кожата в световен мащаб. Причината? Продуктите им BIOEFFECT, които са научно доказани като уникални, защото са разработени на базата на последните новости на молeкулярната биология. BIOEFFECT са първите козметични продукти, които съдържат клетъчни активатори, създадени в растения. Специфичното за продуктите BIOEFFECT е, че залагат на технологията на производство, а не на химията. Те поставят нови стандарти в зеленото козметично производство, тъй като са произведени в чиста зелена система по уникална генетична технология, при която активаторите се произвеждат вътре в ечемичните зърна, отглеждани в чиста вулканична пемза, като се използва геотермална енергия. Ечемикът се култивира в Исландия под арктичното слънце, полива се с чиста изворна вода, отглежда се старателно във високо технологична оранжерия с минимално количество отделян въглероден диоксид.
Серумът, който ще бъде показан за пръв път на Арена на красотата – BIOEFFECT EGF SERUM е следващо поколение продукт против стареене, който е разработен в тясно сътрудничество с водещи дерматолози и биохимици. Той съдържа само девет съставки – всички безопасни, без химични консерванти, оцветители или ароматизатори. Продуктите не са тествани върху животни.

BIOEFFECT EGF SERUM действа като задвижва определени биологични процеси в клетката, стимулирайки я сама да извършва процесите на обновление, за да подобри общия вид и структурата си. Неговата ключова съставка е Епидермалния фактор на растеж (EGF) – клетъчен активатор, който по естествен път се създава в човешките тъкани и има способността да увеличава на генната активност, респективно да ускорява клетъчното деление. Чрез нанасяне на EGF серума върху вашата кожа се забавят биологичните процеси на стареене и отново се повишава производството на еластин и колаген.

Сред стотиците продукти против стареене на пазара, включително под формата на серум, BIOEFFECT EGF SERUM изпъква със своя букет от качества: той е хипоалергичен, с максимално опростен състав, не съдържа консерванти и оцветители, подходящ за всички типове кожа, притежава безпрецедентни нива на чистота, защото е произведен по уникална зелена генетична технология при употребата на възобновяема геотермална енергия в девствените райони на Исландия, известни със своята чиста вода, въздух и непокътната природа.

Заповядайте на изложението Arena Professional, за да видите и тествате продуктите BIOEFFECT и да разберете повече за техните характеристики, начин на действие и употреба.

За Контакти:

Биляна Кънчева
Arena of Beauty
0894 781 811

Източник:
http://www.arenaofbeauty.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.7287