Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Забавления

Вземи в gLOG
28 Октомври 11, 14:57 / Автор: ROI Communication
Разплитане на винена афера
„Винена афера” е криминален роман, изтъкан от изключителни, редки и скъпи вина, изискани кулинарни авантюри, заплетен детективски сюжет и разходки из прелестите на Южна Франция и богаташкия Холивуд.
„Винена афера” е криминален роман, изтъкан от изключителни, редки и скъпи вина, изискани кулинарни авантюри, заплетен детективски сюжет и разходки из прелестите на Южна Франция и богаташкия Холивуд. Автор на книгата е Питър Мейл, който умело е преплел винената култура, френските деликатеси, богаташките нрави и автентичността на старите и изтънчени винени изби.

Американският заможен адвокат Дани Рот е ограбен, а от избата на имението му в баровския Холивуд липсва винена колекция за 3 000 000 долара. Застрахователната компания започва собствено разследване, за което е нает експертът по ловките и крупни измами Сам Левит. Той тръгва по следите на виното, които го отвеждат във Франция. Там негова спътница и помощничка е очарователната Софи Кост, която е на ти с вината и подходящите им кулинарни изкушения.

Книгата „Винена афера” предлага разточителна и увлекателна разходка до Париж, специализираните изби в Бордо, които произвеждат едни от най-скъпите и изтънчени вина в света, и интересната Марсилия. По време на това уникално и забавно пътешествие ще ви бъдат предложени всички по-апетитни и екстравагантни деликатеси на провансалската кухня. Ще се запознаете с уникални вина и реколти.

„Винена афера” ще възбуди апетита ви за кулинарен и винен туризъм. Ще ви запали по Прованс. Ще ви отведе в едни от най-китните ресторанти по света и в частност Южна Франция. Книгата ще ви пренесе буквално в света на виното, от който няма да искате да излезете.

„Винена афера” е без съмнение най-забавната криминална история за винопочитатели и запалени гастрономи, както и най-интригуващата книга за вино сред криминалетата.

Книгата е на българския пазар, благодарение на богата винена култура на Гурме Пъблишинг.

Гурме Пъблишинг е създадена от висококвалифицирани и вдъхновени професионалисти в областта на винената и гурме публицистика и култура. Това са високо ценени критици, не само защото са истински свързани с виното и храната, а и защото са идеолози за създаване на винена и гурме общност в България. Създатели на divino.bg – за всички ценители на виното, menumag.bg – за всички, които имат специално отношение към храната, кулинарни книги и поредици.

За Контакти:

Иво Йотов
ROI Communication
тел.: 02/ 961 59 71

Източник:
www.roibg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1168