Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Корпоративна социална отговорност

Вземи в gLOG
28 Октомври 11, 16:01 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Покана до медиите за Ден на гравираните плодове и зеленчуци в ИНТЕРПРЕД - СТЦ София
Ден на гравираните плодове и зеленчуци и Благотворителна изложба проведат на 31.10.2011 г. (понеделник) от 12.30 до 18.30 часа в Централно фоайе на ИНТЕРПРЕД - Световен търговски център София.
Уважаеми колеги,

ИНТЕРПРЕД - Световен търговски център София и Българска асоциация по карвинг имат удоволствието да ви поканят на Ден на гравираните плодове и зеленчуци и Благотворителна изложба, които ще се проведат на 31.10.2011 г. (понеделник) от 12.30 до 18.30 часа в Централно фоайе на ИНТЕРПРЕД - Световен търговски център София

По време на събитието, което се провежда в Деня на Вси Светии, българският отбор по карвинг от младежи с увреден слух ще демонстрира гравиране на плодове и зеленчуци. Тяхното творчество ще бъде представено на благотворителна изложба от 16.00 до 18.30 часа в Централно фоайе на ИНТЕРПРЕД – СТЦ София. Посетителите ще имат възможност да закупят на символична цена гравираните плодове и зеленчуци, с което да подпомогнат младежкия отбор в участието му в International Istanbul Gastronomy Festival, Turkey 2012, който ще се проведе през февруари 2012 година.

Ден на гравираните плодове и зеленчуци се организира от Българска асоциация по карвинг и ИНТЕРПРЕД - СТЦ София.

За Българска асоциация по Карвинг


Българска асоциация по Карвинг е създадена през 2010 г. и цели да популяризира изкуството за гравиране на плодове и зеленчуци като професия в България. Нейната мисия е да създаде професионална българска школа по карвинг, която да дава възможност за реализация, участия в събития, демонстрации и да излъчва представители за авторитетни световни и европейски конкурси и фестивали. Също така да въведе стандарти за обучение в карвинг изкуството в България според установените европейски практики и да съдейства за въвеждане на системи за оценка, акредитация, журиране и др. в карвинг изкуството, както и въвеждане на основни правила при карвирането.

За ИНТЕРПРЕД - СТЦ София

ИНТЕРПРЕД - СТЦ София е акционерно дружество, предлагащо бизнес услуги и опериращо със собствено недвижимо имущество. Компанията отдава под наем офиси, конферентни зали, паркинги, организира бизнес срещи и търговски мисии. ИНТЕРПРЕД Конферентен Център разполага със 7 зали и отлични технически условия за провеждане на всякакъв тип събития.
ИНТЕРПРЕД - СТЦ София предоставя всички модерни услуги за съвременния бизнес на високо световно ниво, съгласно приетите стандарти на Асоциацията на Световните Търговски Центрове, както и в съответствие с изискванията на местни браншови организации, на които е член.

За медийни запитвания:

Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager

PRoWay Communications Agency

Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg


Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.137