Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Общество

Вземи в gLOG
01 Ноември 11, 14:35 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Младежи майсторски гравираха плодове и зеленчуци в Деня на Вси Светии в ИНТЕРПРЕД СТЦ-София
Целта на благотворителната инициатива на българския отбор по карвинг от младежи с увреден слух е да събере средства за участие в International Istanbul Gastronomy Festival, Turkey 2012
  
1.11.2011 г., София. Изкуството да гравираш плодове и зеленчуци бе демонстрирано майсторски във фоайето на Световен търговски център ИНТЕРПРЕД София от българския отбор по карвинг от младежи с увреден слух. В навечерието на Празника Хелоуин и в Деня на Вси Светии от ръцете на младежите излязоха красиви и едновремено страшни фигури на животни и митични същества. Благотворителната инициатива впечатли много от гостите и служителите в ИНТЕРПРЕД – СТЦ София, които откупиха голяма част от изработените пред техните очи произведения на изкуството. Събраните средства от 1000 лева ще подпомогнат младежкия отбор в участието му на International Istanbul Gastronomy Festival, Turkey 2012, който ще се проведе през февруари 2012 година. За да участва обаче българският отбор на Фестивала са нужни поне още 1000 лева, които те се надяват да съберат скоро. Всеки, който има желание и възможност да помогне, може да се свърже с Веселина Славчева от Българска асоциация по карвинг на моб. Тел.: 0888 22 30 49.

В създаването на уникалните гравирани плодове и зеленчуци участваха Цветелина Шляпашка и Юлияна Крумова от отбор по карвинг от младежи с увреден слух, под вещото ръководство на Веселина Славчева и Александър Вълков от Българска асоциация по карвинг.

Ден на гравираните плодове и зеленчуци се организира от Българска асоциация по карвинг и ИНТЕРПРЕД-СТЦ, с любезната подкрепа на Феймъс Фууд Кетъринг, Арт Център Алтера и цветарски магазин Maestro Park.

За Българска асоциация по Карвинг

Българска асоциация по Карвинг е създадена през 2010 г. и цели да популяризира изкуството за гравиране на плодове и зеленчуци като професия в България. Нейната мисия е да създаде професионална българска школа по карвинг, която да дава възможност за реализация, участия в събития, демонстрации и да излъчва представители за авторитетни световни и европейски конкурси и фестивали. Също така да въведе стандарти за обучение в карвинг изкуството в България според установените европейски практики и да съдейства за въвеждане на системи за оценка, акредитация, журиране и др. в карвинг изкуството, както и въвеждане на основни правила при карвирането.

За ИНТЕРПРЕД-СТЦ София

ИНТЕРПРЕД-СТЦ София е акционерно дружество, предлагащо бизнес услуги и опериращо със собствено недвижимо имущество. Компанията отдава под наем офиси, конферентни зали, паркинги, организира
бизнес срещи и търговски мисии. ИНТЕРПРЕДКонферентен Център разполага със 7 зали и отлични технически условия за провеждане на всякакъв тип събития. ИНТЕРПРЕД-СТЦ София предоставя всички модерни услуги за съвременния бизнес на високо световно ниво, съгласно приетите стандарти на Асоциацията на Световните Търговски Центрове, както и в съответствие с изискванията на местни браншови организации, на които е член.

За медийни запитвания:

Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager

PRoWay Communications Agency

Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg


Източник:
Комуникационна агенция PRoWay


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

8.0853