Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
01 Ноември 11, 14:20 / Автор: AMI Communications
14 безплатни 3D игри от Gameloft за новите собственици на LG Optimus 3D
София, 01.11.2011 г. LG и Gameloft днес обявиха, че ще осигурят 14 безплатни 3D игри за всеки клиент, който закупи LG Optimus 3D с тарифен план на GLOBUL до началото на следващата година. По този начин компаниите разширяват достъпа до 3D съдържание за новите собственици на 3D смартфона, който работи без специални очила със заглавия като Assassin‘s Creed: Altaïr‘s Chronicles и Dungeon Hunter 2.
София, 01.11.2011 г. LG и Gameloft днес обявиха, че ще осигурят 14 безплатни 3D игри за всеки клиент, който закупи LG Optimus 3D с тарифен план на GLOBUL до началото на следващата година. По този начин компаниите разширяват достъпа до 3D съдържание за новите собственици на 3D смартфона, който работи без специални очила със заглавия като Assassin‘s Creed: Altaïr‘s Chronicles и Dungeon Hunter 2.

Предложението ще важи от 01 ноември 2011 до 31 януари 2012 година или до изчерпване на наличните количества. Всички закупили Optimus 3D през този период от GLOBUL ще получат уникален код, който е включен в кутията на смартфона. За да свалят безплатните 3D игри потребителите трябва да стартират приложението LG Game на своя Optimus 3D и да въведат уникалния код, който ще намерят в кутията на телефона. След това те ще получат 14 кредита, като всеки кредит отговаря на една изтеглена 3D игра на Gameloft. Кодът спира да бъде валиден след изчерпване на кредитите, като потребителите могат да свалят своите игри до края на 2012 година.

Според проучване проведено от сайта Techcrunch.com1 през май 2011 година най-важните функции, които потребителите искат един 3D смартфон да притежава са записване на 3D видео (24%) и възможност за играене на 3D игри (24%). Поради тази причина LG се стреми да увеличи достъпа до 3D съдържание и най-вече броя на игрите, като сегашната инициатива е част от опитите на компанията да направи мобилното 3D забавление по-масово и достъпно.

В средата на месец октомври LG пусна нов фърмуер (V10K) за Optimus 3D, който освен другите си подобрения съдържа и софтуера 3D Game Converter. С него собствениците на смартфона могат да конвертират почти всяка 2D игра базирана на стандарта Open GL в 3D формат. Засега 3D Game Converter е оптимизиран за конвертиране на 50 2D игри, но съвсем скоро LG планира да разшири техния брой.

„Optimus 3D продължава да променя мобилния гейминг. Сега LG осигурява 14 от най-популярните заглавия на Gameloft, които са специално създадени за мобилно 3D забавление. И това е само началото - смятаме да увеличаваме достъпа до 3D съдържание за нашите клиенти както с инструменти като 3D Game Convertor, предлагащ конвертиране на 2D игри, така и чрез партньорства като това с Gameloft,” каза Димитър Вълев, мениджър „Мобилни комуникации“, LG Electronics България.

LG Optimus 3D е първият в света 3D смартфон с tri-dual архитектура (двуядрен, двуканален, с двуканална памет), който предлага цялостно 3D изживяване, включително гледане, заснемане и споделяне на 3D съдържание. Tri-dual архитектурата позволява двете ядра на процесора да използват DDR2 паметта едновременно, чрез двата канала и така се осигурява безпроблемната работа между двуядрения процесор и двуканалната памет.

По този начин се постига много добра производителност и безпроблемно възпроизвеждане на видео в 2D (1080p) и 3D (720p) формат, споделянето на това съдържание на голям телевизор във висока резолюция чрез HDMI или директното качване на заснетото видео (720p) в специалния 3D канал на YouTube.

3D игрите, които ще се предлагат безплатно на потребителите, които закупят LG Optimus 3D с тарифен план на GLOBUL са:

- Assassin‘s Creed™: Altaïr‘s Chronicles
- Dungeon Hunter 2
- Modern Combat 2: Black Pegasus
- Real Football 2011
- Star Battalion
- Splinter Cell Conviction™
- Eternal Legacy
- BackStab
- Order & Chaos Online
- Shrek Kart™
- Fishing Kings
- GT Racing: Motor Academy
- N.O.V.A. 2 - Near Orbit Vanguard Alliance
- Shadow Guardian

LG Optimus 3D се предлага във всички магазини на GLOBUL и GERMANOS на цена от 29,90 лв. с ДДС на месец с абонаментната програма GLOBUL WEB&TALK ULTRA.

1 Според онлайн проучване на сайта Techcrunch.com, проведено през май 2011 година сред 115 респондента.


LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие. За повече информация:
www.lge.bg

За LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в мобилните комуникации. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. За повече информация:
www.lg.com
technology. For more information, please visit
www.lgnewsroom.com

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за LG Electronics,
т: 02 989 51 15, 0885 769 556 и @: martin.maev (at) amic.bg

Източник:
AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.2584