Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Интернет

Вземи в gLOG
01 Ноември 11, 15:24 / Автор: bgfacebook.com
Сдружение срещу насилието над животните печели Класацията на българските facebook страници през октомври
Сдружение срещу насилието над животните печели Класацията на българските facebook страници през октомври
"Заедно срещу насилието над животните" е името на facebook страницата, която спечели второто месечно издание на Класацията на българските facebook страници www.BGFacebook.com. Класацията е първата по рода си инициатива, която дава право на българите във Facebook да оценяват любимите си фен страници по четирите най-важни критерия за тяхното качество: съдържание, активност на аудиторията, дизайн и функционалност.

Страницата-победител, която се обявява в защита на животните има над 231 000 фена и е собственост на едноименно сдружение с нестопанска цел. Тя беше подкрепена от най-голям брой фенове сред всичките над 500 участващи фен страници в Класацията.

В предходното месечно издание на Класацията победител беше фен страницата на клуб Cacao Beach. Този път, обаче, българските потребители избраха страница на кауза, а не на фирма или продукт.

Иво Илиев, главен организатор на Класацията и консултант по дигитален маркетинг, сподели, че е съвсем естествено в социалната мрежа да спечели страница на социална кауза. "Този тип, т.нар. общностни фен страници, имат много силен социален заряд и много бързо се разпространяват и подкрепят във Facebook. За съжаление малко са тези страници за каузи, които наистина си струват, но потребителите лесно ги отсяват пред останалите" коментира още г-н Илиев.

Екипът, който поддържа страницата "Cacao Beach", която победи в септемврийската класация, сподели, че "Заедно срещу насилието над животните" е "една страница, която се поддържа с много страст и любов към една добра кауза. Това обединява нейните членове още повече и я прави основен фаворит за първото място".

Според регламента на Класацията, фен страницата-победител ще получи статуетка за първо място в класирането през октомври. Също така победителят ще бъде оценен и рецензиран от най-големите експерти по дигитален маркетинг, реклама и комуникации в България (вижте журито на Класацията тук: http://bgfacebook.com/juri.php).

Организаторите на Класацията обещаха да публикуват тези оценки, както и интервю с екипа на фен страницата-победител "Заедно срещу насилието над животните". Съвсем скоро в блога на Класацията (http://bgfacebook.com/studio) ще има списък с ТОП 25 страниците оценени най-високо от българските facebook потребители през октомври.

За Контакти: info@bgfacebook.com

Източник:
http://bgfacebook.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1116