Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Изкуство

Вземи в gLOG
01 Ноември 11, 18:26 / Автор: Symmetric communication, Part of All Channels Group
Киномания 2011 представя ексклузивно хитове от фестивала във Венеция
Зрителите могат да видят последните шедьоври на Дейвид Кроненбърг и Томас Алфредсон
Още два хитови филма, които пристигат директно от конкурсната програма на фестивала във Венеция, са включени в програмата на Киномания Презареждане 2011.

На 16 ноември е първата прожекция на „Опасен метод: Фройд и Юнг” (A Dangerous Method), дело на провокативния канадски режисьор Дейвид Кроненбърг. Дългоочакваният филм на създателя на „Скенери” и “Мухата” поставя акцент върху вътрешния свят на човека чрез историята за възникването на модерната психоанализа. Във него блестят звезди като Кийра Найтли (Сабина Шпилрайн), Виго Мортенсен (Зигмунд Фройд), Майкъл Фасбендър (Карл Юнг), Венсан Касел (Ото Грос) и др. Лентата изследва сложните взаимоотношения между Зигмунд Фройд и Карл Густав Юнг, в които се намесва и млада руска еврейка, пациентка на Юнг. В новия си хит Дейвид Кроненбърг ни представя автентичен и интригуващ разказ за интелектуалното съжителство със сексуални оттенъци и това е най-малкото, което можете да видите в него…!

На 19 ноември почитателите на киното ще могат да видят друг невероятен филм - трилъра „Дама, поп, асо, шпионин” (Tinker, Tailor, Soldier, Spy), който според критиците ще бъде сред претендентите за Оскар 2012. Той е режисиран от шведа Томас Алфредсон по едноименния роман на Джон льо Каре. Гари Олдман (Джордж Смайли) предвожда звездния състав на филма, в който влизат още Бенедикт Къмбърбач (Питър Гилъм), Колин Фърт (Бил Хейдън) и др. Лентата, изградена като противоположност на стила Бонд, поглежда към ерата на Студената война. Бившият разузнавач Джордж Смайли, който има богато минало и сложни връзки с руска шпионка, е нает тайно от доскорошния си работодател, за да разкрие къртица в британските тайни служби. Заподозрени са всички на най-високото ниво в разузнаването, известни като "Кръгът", като в ролята на всеки от тях е по един известен артист. Кой е виновният? Всеки кадър на филма ни дава парченце от информацията, която позволява и на зрителя да води паралелно разследване с агент Смайли.

За Контакти:

Рая Цветкова, Symmetric communication, Part of All Channels Group, 0878 610 683, rtzvetkova@symmetric.bg

Източник:
Symmetric communication, Part of All Channels Group

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5757