Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
02 Ноември 11, 18:46 / Автор: LG
LG увеличава производствените си мощности за домакински електроуреди в Европа
LG Electronics откри нова производствена линия във Вроцлав, Полша, която разполага с капацитет за производство на един милион перални машини годишно.
София, 02.11.11 г. – LG Electronics откри нова производствена линия във Вроцлав, Полша, която разполага с капацитет за производство на един милион перални машини годишно. Компанията също разшири съществуващите производствени мощности на хладилници във Вроцлав от 300 хиляди на до 1 милион единици на година.

Новите производствени линии във Вроцлав ще позволят на LG да задоволи по-добре търсенето и нуждите на потребителите в региона. Новите мощности ще допринесат и за намаляване на нужното време за доставка. До момента пералните машини и голяма част от хладилниците в Европа се доставяха от Корея и Китай, което отнема около месец. С новите възможности на фабриката във Вроцлав необходимото време за доставка в рамките на Европа вече ще бъде пет дни или дори по-малко при по-близки дестинации.

Разходите за управление на цялата верига за доставка също ще се намалят, поради премахването на разноските, свързани с транспорт, съхранение и поддръжка. Разширяването на завода вече оказва положителен ефект върху местната икономика. Компанията осигури 800 нови работни места и увеличи партньорствата си с местни подизпълнители с 36%.

“Новите възможности на съоръжението във Вроцлав ще бъдат основата, на която ще стъпим, за да постигнем нашата основна цел, а именно - да се превърнем в лидер на пазара на перални машини и хладилници в Европа до 2015 година”, каза Юнг-ха Лий, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Home Appliance Company. „Новите мощности ще ни позволят да произвеждаме повече продукти, които отговарят на високите стандарти на европейските потребители, именно там, където тези уреди ще се продават и използват”.

Хладилниците, произвеждани във Вроцлав са емблематичните за LG модели side-by-side хладилник, хладилник с две врати и долен фризер, както и моделът Larder & Freezer. Високо ефективният side-by-side хладилник е с енергиен клас А++, а хладилникът с долен фризер съответно с А+++. Хладилникът с долен фризер е снабден с функция No Plumbing, която елиминира нуждата уредът да бъде свързван към водоизточник. Тези два енергийно ефективни хладилника работят с технологията на LG Linear Compressor (линеен компресор), благодарение на която консумацията на енергия е намалена, а храната се запазва свежа за по-дълго време.

Разширеният производствен капацитет ще засегне широк набор от перални машини, както конвенционални, така и от висок клас модели. В резултат на това LG ще отговори на активното потребителско търсене на пералната машина с предно зареждане, която използва технологията Inverter Direct Drive и пералнята от енергиен клас А+++ с капацитет 12 килограма, която използва технологията 6 Motion Direct Drive. Нейният енергиен клас осигурява на потребителите 20% по-ниско ниво на енергийна консумация в сравнение с другите перални от клас А+++.

# # #

LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие. За повече информация:
www.lge.bg

За LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company е сред водещите световни производители на плоскоекранни екрани, аудио и видео системи за индивидуална и професионална употреба. Продуктовите линии на LG включват LCD и плазмени телевизори, системи за домашно кино, Blu-ray плеъри, аудио и видео системи, плазмени екрани и др. Еднвоременно с мултифункционалните възможности на устройствата, от компанията се фокусират и върху стилния дизайн на продуктите, както и върху въвеждането на технологични иновации, за да подобрят забавлението и изживяването за потребителите.

Източник:
LG

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1563