Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
03 Ноември 11, 13:23 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Успешните производители на храни и напитки споделят своите практики за управление на промяната по време на Бизнес форум MySuccess.bg in F&B на 29 ноември
Сред лекторите са мениджъри на някои от големите компании в сектора, като Тандем ООД, Победа АД, Девин АД, Нестле България, Домейн Бояр, Хлебозаводи Корн, Бони Холдинг, Папас Олио, Амуилум, Зърнени храни, ОМК и Захарни заводи АД.
3.11.2011 г., София. Първият бизнес форум за управлението на производството на храни и напитки MySuccess.bg in F&B: „Управление на промяната“ ще се проведе на 29 ноември 2011 г. (вторник) в хотел Кемпински Зографски в София. Форумът се организира от списание ENTERPRISE и цели да събере водещи представители на хранителната индустрия, които да обсъдят тенденциите за развитие на българския пазар.

MySuccess.bg in F&B ще представи добрите практики на някои от най-добрите български производители и опитът на големи чуждестранни компании. По време на първия панел от Форума представители на водещи компании в страната ще споделят своите успешни стратегии за развитие и постиженията на техните компании в областта. Сред лекторите, с чието мнение участниците на форума ще могат да се запознаят, са мениджъри в едни от големите компании в хранително-вкусовата индустрия, като Тандем ООД, Победа АД, ДевинАД, Нестле България, Домейн Бояр, Хлебозаводи Корн, Бони Холдинг, Папас Олио,Амуилум, Зърнени храни, ОМК и Захарни заводи АД.

Вторият панел от бизнес форума MySuccess.bg in F&B ще представи резултатите от проучвания в областта на бизнеса за храни и напитки за потребителите, тенденции за българския пазар и екпертни съвети и примери за търговски и маркетингови стратегии за навлизане на пазара. Това ще помогне на представителите на този бизнес да се ориентират за сътояннието на пазара и да вземат правилните решения за бъдещото развитие на своите компании.

Форумът се провежда с подкрепата на Българска стопанска камара, Асоциацията на месопреработвателите, Асоциация на млекопреработвателите, Асоциация на производителте на безаколхолни напитки в България и CEED Bulgaria (Център за развитие на предприемачеството).

За Бизнес форумите MySuccess.bg

MySuccess.bg са бизнес събития, насочени към споделянето на успешен опит и практики в бизнеса от български мениджъри и чужди експерти. Първият Бизнес форум MySuccess.bg се проведе през април 2010 година като в него пътят към своя успех представиха 10 български мениджъра от всички сектори на бизнеса. До края на 2010 година бяха организирани и секторните MySuccess.bg in Pharmacy (Фармацевтика) и MySuccess.bg in Retail (Бързооборотни стоки). От началото на тази година се проведоха MySuccess.bg in Education (Образование и бизнес) и MySuccess.bg in CIBRE (Строителство, инфраструктура и бизнес имоти), MySuccess.bg in Finance (Финанси и банки), MySuccess.bg in CRM-BI (Системи за управление на взаимоотношенията с клиентите и Business Intelligence). Регионални Бизнес форуми MySuccess.bg бяха проведени в Сливен, Бургас и Варна.

За Списание ENTERPRISE

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за мениджмънт и ERP, с контролирана дистрибуция. ENTERPRISE достига до мениджърите, като говори на техния език и от тяхната гледна точка. Кратко, ясно и точно, първата по рода си бизнес медия в България се насочва изключително към практическите проблеми в управлението на съвременните компании. ENTERPRISE формулира и анализира най-важните явления в българската бизнес реалност – от гледна точка на управление и технологии. Екипът на ENTERPRISE организира Бизнес форумите My.Success.bg.


За информация и регистрация:

Надя Гогова

Списание "Enterprise"
тел. 02/983 5889
моб. +359 894 426 239
E-mail: nadya@enterprise.bg
web: www.enterprise.bg



За медийни запитвания:

Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager

PRoWay Communications Agency
Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg



Източник:

Комуникационна агенция PRoWay




Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1336