Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Корпоративна социална отговорност

07 Ноември 11, 20:54 / Автор: Райфайзенбанк
Стартира третата дарителска кампания на Райфайзенбанк „Избери, за да помогнеш”. Благотворителната платформа за онлайн дарения се отваря днес.
Райфайзенбанк стартира за трета поредна година Дарителската кампания Избери, за да помогнеш 2011, като в тазгодишното издание на инициативата са включени 15 обществено значими здравни, социални, културни и еко каузи, за които ще се набира подкрепа и финансиране.
• 15 обществено значими здравни, социални, културни и еко каузи ще бъдат представени и подкрепени в кампанията
• Лица и на тазгодишната кампания за втора поредна година са Гала, Ники Кънчев, Део и Деян Донков

За трета поредна година Райфайзенбанк стартира Дарителската кампания “Избери, за да помогнеш”, като в тазгодишното издание на инициативата са включени 15 обществено значими здравни, социални, културни и еко каузи, за които ще се набира подкрепа и финансиране.

На интернет страницата на кампанията www.izberi.rbb.bg са представени актуалните проекти на неправителствени организации, болници, Националната библиотека и др., за които може да се направи дарение директно онлайн по сметка на избрания благотворителен проект, чрез системата за разплащания Pay.dir.bg или чрез интернет банкирането на Райфайзен. Онлайн благотворителната платформа izberi.rbb.bg се отваря от днес, като активната кампания за набиране на средства за 15-те проекта ще продължи до края на годината. Дотогава ще продължи и активното популяризиране на 15-те каузи в кампанията на страниците на вестниците, в ефира и в сайтовете на медийните партньори на кампанията. И през тази година за всеки конкретен проект в инициативата ще могат да се правят дарения и чрез SMS.

Служителите на Групата Райфайзен в България ще могат да направят лични дарения по избрана от тях инициатива, като за всеки дарителски жест, независимо от сумата, Райфайзенбанк ще добавя по 100 лв., което прави банката най-големия донор в кампанията “Избери, за да помогнеш”. “Благодарение на двете проведени дарителски кампании подкрепихме 65 обществено значими каузи с близо 750 000 лева”, заяви Момчил Андреев, Председател на Управителния съвет и Изпълнителен директор на Райфайзенбанк /България/. „След внимателен подбор, осъществен с помощта на водещи неправителствени организации, през тази година включваме в дарителската кампанията нови 15 проекта, като по този начин разширяваме кръга на подкрепа за здравни, социални, образователни, културни и еко проекти”, допълни той.

За двете издания на дарителската кампания “Избери, за да помогнеш” Райфайзенбанк получи общо 4 награди за корпоративна социална отговорност, а за кампанията през 2010 г. Българският дарителски форум отличи банката с наградата “Най-щедър дарител”.

За Контакти:

За допълнителна информация:
Отдел “Връзки с обществеността”:
91 985 174/535/600

Източник:
www.rbb.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1171