Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
09 Ноември 11, 18:27 / Автор: PRates
Най-новите професионални марки за красота в България и по света ще бъдат представени на Arena Professional тази есен
За пръв път на изложението ще видите нова уникална форма на нокти за френски маникюр, разработена и патентована от българска компания
Есенното издание на Арена на красотата – Arena Professional / B2Beautiful – най-голямото национално изложение за фризьорство, козметика, маникюр и педикюр, SPA&Wellness, което ще се проведе между 19 и 21 ноември в Интер Експо Център – София, ще акцентира върху иновациите и революционните технологии в сферата на красотата и здравето в световен мащаб, представени и на българския пазар.

На Arena Professional и тази есен ще бъдат представени всички професионални марки козметика и апаратура за коса, лице, тяло и нокти, които заслужават доверието и на най-претенциозните клиенти – повече от 200 световни и български марки-лидери на над 60 производители и вносители.

Едно от ексклузивните неща, които ще видите за пръв път на изложението е новата уникална форма на нокти за френски маникюр 4edge, разработена и патентована от българската компания Експерта Фешън. За пръв път в света българска компания разработва форма за нокти! Това е своеобразен празник и гордост за страната ни и по този повод като гости на изложението ще присъстват и популярните лайфстайл дами Евелина Борисова, Мария Илиева и Ирина Флорин, които са дългогодишни фенове и клиенти на компанията, и върху тях специалисти ще демонстрират новите тенденции в маникюра.

Друга ексклузивна иновация на Arena Professional ще бъде най-новата за българския пазар професионална козметика за коса – Tec Italy (Мексико), представлявана за цяла Европа от българската компания Болкан Бюти Къмпани. Tec Italy e характерна с това, че всички формули на продуктите им се базират на древното изкуство за съчетаване на лечебни треви и растения, идващо от културите на Маите и Ацтеките. Повече информация за марката можете да видите по-долу.

Освен демонстрации и уъркшопове на най-новите козметични марки за българския пазар, тази есен като важна част от програмата на Arena Professional ще бъде специалнoтo безплатно Look&Learn обучение за фризьори, организиранo като фешън шоу от българската секция на Hаute Coiffure Francaise (От Коафюр Франсез или "Френска висша мода във фризьорството”). Самият Васил Атанасова – Арт директор на българската секция, ще покаже най-новите модни тенденции в подстригването за 2011-2012 г. Всеки посетител на изложбата ще може да присъства в залата и да гледа шоуто. Повече за организацията можете да видите на www.haute-coiffure.com.
Концепцията на Arena Professional тази есен е да покаже всички възможности за съхранението на красотата и здравето – не само като външен вид, но и отвътре.

Като неизменна част от тази концепция за красота и здраве, стои храненето. Ето защо всички посетители на изложението ще могат да получат индивидуална консултация от специалисти относно възможните причини за техните хронични заболявания, свързани с неподходящите за конкретния организъм хранителни продукти – като запек, диария, мигрена, хронична умора, депресия, кожни заболявания, ставни болки, наднормено тегло, анемия и др. Консултациите ще се правят от представители на най-ефективните, модерни и нашумели напоследък кръвни тестове ImuPro, представени в България от популярния д-р Радослав Тошков. Тестовете обхващат 270 от най-важните и често използвани храни.

Също в тази връзка на изложението всички участници ще имат и уникалната възможност за индивидуална среща и с консултантите-диетолози от Eat4Fit (www.eat4fit.bg), които ще обърнат внимание на всеки и ще дават безплатни съвети за правилно хранене с цел постигане на оптимален външен вид и чудесни кожа, коса и нокти.
Професионалистите от бюти бранша пък ще могат да усъвършенстват уменията си за обслужването на клиента в салона, като получат специална консултация от популярния експерт по бизнес етикет и кроскултурна комуникация Весела Меламед (http://ex-tempore.com). Тя ще направи и представяне за бютистите като акцентира върху ролята на мениджъра за мотивацията на служителите в салона и за доброто им отношение към клиента, както и върху разликите между българския и чуждестранен клиент в салона за красота, SPA и Wellness центъра.

За да е пълно удоволствието на посетителите - естети, ги каним да доведат на Arena Professional и личните си специалисти по красота, за да подпомогнат избора им или да ги консултират, заедно с българските и чуждестранни експерти, които ще ги посрещнат там.
Повече информация за участие в изложението можете да получите на www.arenaofbeauty.bg или да пишете на arena@ask.bg. За да посетите изложението, освен на място, тази есен ще можете да си закупите билети и предварително онлайн на www.ticketpro.bg или от всички каси на TicketPro в страната. Всеки участник, закупил билет от TicketPro онлайн ще може да участва в специална томбола с награди за красота и здраве.

TEC ITALY – представлявана от Balkan Beauty Company, е водеща в света, динамично развиваща се и изключително професионална компания, произвеждаща продукти и препарати за полагане на грижи за косата и предоставяща всичко необходимо за цялостно обслужване потребностите на стилистите и фризьорите.
Стремежът на компанията е да произвежда технологично най-прогресивната продукция за полагане на грижи за косата. Продуктите на TEC ITALY се разпространяват в повече от 60 държави по света – започвайки от Бразилия, Гватемала, Италия, Мексико, Саудитска Арабия, Тайланд, Тунис и САЩ.

Всичките формули, които разработва компанията, са уникални - без никакви примесни, 100% натурални и растителни ингредиенти, получени от лечебни треви и растения, листа и плодове. Тези елементи се явяват като база за цялата ни продукция и са основани на древното изкуство за съчетаване на лекарствени треви и растения идващо от културите на Маи и Ацтеки.

Световните патенти на TEC ITALY са TRICOERBA (Уникален растителен комплекс, увлажняващ и подпомогащ контрола над пърхот, благодарение на своите антисептични свойства); TRICONE (Революционен и новаторски укрепващ възстановител, с натурални органически компоненти от жито, коприна и белтъка на кератин); TRICOSIL (Научно тествано средство за коса, получено от най-добрия в света силикон, обезпечаващо максимална защита и овлажняване на косата); стареенето);

PC-TRISOL (Комплекс, състоящ от защитни и овлажняващи микро-молекули, които увеличават наситеността и дълготрайността на цвета на косата, укрепват кутикула и възстановяват косата); TRICEL-R (Концентриран натурален растителен комплекс, обезпечаващ антиокислителната защита срещу свободни радикали, замърсявания и вреда на околната среда); TRIFORTE (Сложен комплекс от растителни компоненти, кондиционери, антиоксиданти, витамини, слънчеви филтри и церамиди. Тези ингредиенти проникват в зоната, където косъмът е най-слаб и отстраняват увреждането, като имат ефект и срещу стареенето);

Professional line Tec Italy е специално разработена с ингредиенти, укрепващи естествената структура на косата и кожата на главата (скалпа). Линията COLOR CARE задоволява необходимоста от цвят. Продуктите използват уникалното влияние на древните мезоамерикански и съвременните италиански технологии за създаване и поддържане на живия цвят на косата. Най-новата линия на продуктите Tec Italy е RECONSTRUCT. Съдържа уникални съставки, необходими за подхранването на косата, които възвръщат естествения и вид, жизнеността и блясъка на коприната. SILK SYSTEM SHINE са продукти, създадени въз основа на протеините на коприната. STYLE e линията за създаване на изкуство и тенденции също представя най-новите технологии във фризьорството. FINAL TOUCH е перфектно средство, позволяващо да се постигне мечтаната форма. Продукция Final Touch представлява уникалното съчетание на италиaнска, американска и месоамериканска технология.

За Контакти:

Биляна Кънчева
PRates Agency Ltd.
billy@prates.org
0894 781 811

Източник: www.arenaofbeauty.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.6806