Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
10 Ноември 11, 18:01 / Автор: AMI Communications
LG Electronics и Milestone Systems започват съвместна работа
София, 10.11.11 г. - LG Electronics и Milestone Systems сключиха партньорство в рамките на програмата Milestone Manufacturer Alliance. Това означава, че IP базираният софтуер за видео управление (VMS) Milestone XProtect ще поддържа мрежовите камери на LG.
Като оторизиран партньор на Manufacturer Alliance, LG Electronics ще предлага мрежови охранителни камери, снабдени със софтуера на Milestone XProtect за видео управление базирано на IP

София, 10.11.11 г. - LG Electronics и Milestone Systems сключиха партньорство в рамките на програмата Milestone Manufacturer Alliance. Това означава, че IP базираният софтуер за видео управление (VMS) Milestone XProtect ще поддържа мрежовите камери на LG.

Milestone Systems e водещият доставчик на отворени платформи за видео управление за последните седем години по данни на компанията за пазарни проучвания IMS Research. Отворената платформа осигурява работа с възможно най-широкия набор от устройства и марки на клиентите на Milestone по света. Софтуерните решения на Milestone се предлагат от оторизирани и сертифицирани специалисти и системни интегратори в 115 държави.

Присъединяването на LG към програмата за партньори Milestone Systems Manufacturer Alliance означава, че на пазара на устройства за видео наблюдение ще се появят нови предложения. Сключването на партньорство между LG и Milestone Systems ще предостави както на партньорите, така и на клиентите по-гъвкави и качествени решения. Така двете компании ще могат да задоволят по-добре все по-взискателните и индивидуални нужди на бизнес потребителите. Те също така ще си сътрудничат при разработването, тестването, демонстрациите, интегрирането, комуникирането и лицензирането на решенията.

Като Manufacturer Alliance партньор на Milestone Systems, LG ще увеличи ефективността при обединяване усилията по отношение на планирането и разработването на иновации. LG също така ще е в състояние да споделя плановете си за създаване на нови продукти и решения, което е важен елемент за усъвършенстването на софтуера Milestone Xprotect. Това ще позволи на всички страни от сделката да интегрират своите продукти по-лесно при клиентите си и да пускат решенията си по-бързо на пазара. Тези фактори трябва да им позволят да увеличат пазарното си присъствие и удовлетвореността на потребителите на охранителна техника по света.

“Щастливи сме, че се присъединяваме към партньорската програма Milestone Manufacturer Alliance”, коментира Кимун Пайк, директор маркетинг на подразделението „Комерсиални дисплеи и системи за сигурност”, LG Electronics Home Entertainment Company. „Мрежовите технологии на LG в съчетание с VMS софтуера на Milestone System, базиран на отворена платформа осигуряват на потребителите гъвкави решения за сигурност. Сътрудничеството с Milestone Systems покрива широк набор от клиентски нужди в областта на сигурността и то ще бъде основата, върху която ще стъпим, за да разработим гъвкави решения и да осигурим добавена стойност на потребителите, така че да оптимизираме интегрираните решения”.

“LG Electronics е един от най-новите партньори в Milestone Manufacturer Alliance”, каза Мартин Фрийс-Микелсен, ръководител „Стратегически партньорства” в Milestone Systems. „Компанията вече участва в симпозиума Milestone Integration Platform в Бангок, Тайланд през юли, а сега ще покажем нейните най-актуални мрежови камери на съвместно събитие в Копенхаген, Дания. Благодарение на това нашите партньори са наясно какви са последните предложения в индустрията и могат да предложат на своите клиенти най-подходящите продукти.

За Milestone
Създадена през 1998 г., компанията Milestone Systems е световен индустриален лидер в отворените платформи за IP видео мениджмънт вече седем поредни години според IMS Research. Разпространяван чрез оторизирани и сертифицирани партньори в над 100 държави, софтуерът Milestone XProtect® е инсталиран на хиляди потребителски инсталации. Осигурявайки поддръжка на изключително широк набор от мрежови хардуерни решения и възможност за интеграция с други системи, XProtect предлага най-добрите продукти на организациите, които се нуждаят от видео решения – управление на риска, защита на хора и вещи, оптимизация на процесите и оптимизиране на разходите. Повече информация можете да намерите на www.milestonesys.com.

LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие. За повече информация: www.lge.bg

За LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company е сред водещите световни производители на плоскоекранни екрани, аудио и видео системи за индивидуална и професионална употреба. Продуктовите линии на LG включват LCD и плазмени телевизори, системи за домашно кино, Blu-ray плеъри, аудио и видео системи, плазмени екрани и др. Еднвоременно с мултифункционалните възможности на устройствата, от компанията се фокусират и върху стилния дизайн на продуктите, както и върху въвеждането на технологични иновации, за да подобрят забавлението и изживяването за потребителите.

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за LG Electronics,
т: 02 989 51 15, м: 0885 769 555 и @: martin.maev (at) amic.bg

Източник: 
AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.9486