Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

11 Ноември 11, 17:03 / Автор: Art Winner
Елен Колева атакува кастинга на Star machine
Здравейте колеги, Стартираме ново, грандиозно риалити - Star Machine по ТВ 7. В него ще се състезават млади и амбициозни актьори, а журито и менторите са сред най-утвърдените и скандални представители на гилдията. В тази връзка, намираме за удачно да научавате новостите около формата, които биха се видели интересни и на Вашите читатели директно от нас. При по-следваща комуникация, може да уточним, всичко което Ви интересува и да профилираме новините, които адресираме до Вас. Това е и причината да се свържем с Вас и да Ви изпратим този прес релис, който касае първия "скандал" във формата ни, появил се преди още да сме стартирали кастингите.
Елен Колева, една от най-претенциозните дами на БГ сцената, се завръща в Модерен театър. Пъстрооката красавица обаче - поне засега - няма да играе представления там. Младата актриса, която скандално заживя с двойно по-възрастния от нея бизнесмен Александър Найденов, гледа към Холивуд. В събота, 12 ноември, миньончето трябва да се появи на първия ден от кастинга, който ще изстреля 15 финалисти в най-зашеметяващото арт шоу в родния ефир – Star machine. В ранни зори е многолюдният старт в Модерен театър на грандиозния проект на ТV 7 и продуцента Биляна Траянова. 

Стотици мъже и жени, които винаги се искали да се отдадат на екранната магия ще атакуват журито, обсебени от Фабриката за мечти. Защото залогът е съдбовен – само един ще остане на върха, а оттам – в Меката на киното. Шампионът на шампионите ще получи двугодишна стипендия във Филмовата академия на Ню Йорк и ще замине за студиата в Лос Анджелис, където ще мине по стъпките на най-великите.

«Машината за звезди» ще «произведе» новите 15 големи артисти на България», убедена е Биляна Траянова, която е ученичка на самия Стефан Данаилов. «В “машината” ще се случват уникални метаморфози, реализирани от гурута в актьорското майсторство, пеенето, пластиката, фехтовката, танците, от експерти в стайлинга и пи ара, от арт мениджъри и арт агенти.”, допълва тя.

“TV7 предлага изключителни емоции и перфектен мениджмънт не само за българския, но и за международния пазар. Уникалното шоу ще бъде наситено с положителна енергия, а неговото послание № 1 стреля в десятката - актьорската професия отново да бъде издигната в култ”, коментира изпълнителният директор на телевизията Евелина Колева. Тя е убедена, че с този абсолютно оригинален формат медията ще продължи да затвърждава челната си позиция в националния ефир.

За Контакти:

Art Winner
0887289762

Източник: Art Winner

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5463