Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Гурме

Вземи в gLOG
15 Ноември 11, 18:17 / Автор: PR Agency Anettevents
Младото френско вино - по-достъпно от всякога !
Младото френско вино и тази година пристигна в предпоследния четвъртък на предпоследния месец на годината и това е истински празник за любителите на интересните традиции и качествени напитки.
Младото френско вино и тази година пристигна в предпоследния четвъртък на предпоследния месец на годината и това е истински празник за любителите на интересните традиции и качествени напитки.

Това е новото Божоле – нещо повече от вино, много повече от легенда. Както повелява традицията и законът, новата реколта от това вино се представя в 00.00 часа на третия четвъртък от ноември. Всички знаем историята, а дори и да не я знаем, то има много места, от където можем да я научим. Важното в случая е, че след броени часове ще можем да се потопим в атмосферата на френските бистра и почти едновременно с милиони други хора на планетата да се насладим на уникалния вкус на Божоле. „Почти’’, защото поради часовата разлика някои нации успяват да вкусят новата реколта дори преди самите французи.

В последните години посрещането на това вино стана доста популярно във Варна и на доста места бихме могли да си кажем: ‘’ Le Beaujolais nouveau est arrive’’. Малко са обаче тези, които могат да предложат истинската домашна атмосфера на градчетата по поречието на река Рона, където е домът на това пивко вино.

Екипът на ресторант HOME Dine&Wine е взел присърце мисията да разпространи традицията сред възможно най-много любители на приятните емоции. Срещу куверт от 4,99 лв. ще можете да се насладите на чаша Божоле от известната изба ‘’Жозеф Друен’’, придружена с хапки с мус от френски сирена или прошуто. Специално за доброто Ви настроение ще имате възможността да послушате живо изпълнение на майстор-акордеонист. Останалите специалитети на заведението включват и така модерната напоследък домашна кухня. Изключително впечетление правят кулинарните творения на Шеф Десислав Георгиев, базирани върху домашно-пушени и мариновани риби, ястията на пещ и десерти по оригинални рецепти.
За 4,99лв. за първи път ще можете да си купите толкова много емоция.

За Контакти: Anettevents Ltd.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0239