Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
16 Ноември 11, 16:22 / Автор: LG
LG Optimus 3D отличен като „Най-иновативно устройство” на английските „Награди за мобилни устройства на потребителите 2011”
LG Optimus 3D е стереоскопичен 3D смартфон без очила с 4,3 инчов 3D LCD дисплей. Моделът позволява на потребителите да създават, гледат и споделят 3D съдържание.
16.11.11 г., София – LG Electronics обяви, че Optimus 3D е получил наградата „Най-иновативно устройство” от английското списание за ревюта на мобилни телефони и новини от индустрията на мобилни устройства и технологии Mobile Choice. Optimus 3D е отличен като устройство, променило пазара на мобилните технологии и е получил високата оценка на потребителите и журито на наградите като първия смартфон, който използва иновативна 3D технология.

LG Optimus 3D е стереоскопичен 3D смартфон без очила с 4,3 инчов 3D LCD дисплей. Моделът позволява на потребителите да създават, гледат и споделят 3D съдържание. Устройството разполага с 1,0 GHz TI OMAP4 двуядрен процесор, който използва двуканална памет и двуканална архитектура, като по този начин осигурява максимална ефективност.

Списание Mobile Choice обяви победителите в „Награди за мобилни устройства на потребителите 2011” през месец октомври. Участниците, включени в категория „Най-иновативно устройство” бяха избрани на база на проучване сред 10 000 читателя. Големият победител беше определен от жури, което се състои от членове на екипа на Mobile Choice и експерти от индустрията.

Представен за първи път в Европа през месец юни тази година, в края на август LG Optimus 3D започна да се предлага и на азиатския пазар. Устройството предлага нови функционалности, в това число ексклузивния софтуер на LG 3D Game Converter, който позволява на потребителите да конвертират 2D игри, базирани на стандарта OpenGL в 3D формат, като по този начин разширява достъпа до 3D съдържание.
# # #

LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие. За повече информация:
www.lge.bg

За LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в мобилните комуникации. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. За повече информация:
www.lg.com

Източник:
LG

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.148