СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Здравеопазване

22 Ноември 11, 10:59 / Автор: New Art Point Ltd.
Кажи на всички защо имаш толкова хубави и подредени зъби.....
Само на 26 ноември ще получите безплатна консултация от Медикъл Дент и ще участвате в томбола за специалната награда – безплатно избелване на зъбите
Ако искате да имате красива усмивка и добре подредени зъби, но Ви притеснява носенето на брекети, можете да се възползвате от съвременно лечение, основано на компютърно моделиране – това е метода Invisalign. Невидими и удобни Invisalign дават свобода на Вашата усмика!

Само на 26 ноември, събота, можете да получите безплатна консултация и индивидуален план на лечение от екипа на Центъра по имплантология и естетична стоматология Медикъл Дент. Тъй като считаме, че всяка усмивка е индивидуална като притежателя си, ние ще Ви консултираме безплатно и индивидуално! Запишете си час за преглед на телефон 02/ 963 07 37 или във формата ни за контакт в сайта www.medicaldent.bg. Само на 26 ноември имате шанс да участвате в томбола за специалната награда на Медикъл Дент – безплатна процедура за избелване на зъбите.

Шините Invisalign са съвременен начин за подреждане на зъбите. Те са прозрачни и незабележими, комфортни са и изправят зъбите по “невидим” начин. При Invisalign се използва 3D компютърна технология, благодарение на която всеки може да разбере какъв ще е резултатът от лечението още преди то да е започнало. В зависимост от всеки индивидуален случай се изработва различен брой шини. Всяка се носи по 2 седмици, като постепено преместват зъбите, до достигане на крайния резултат. Благодарение на това, че Invisalign са комфортни и незабележими, имате възможност да ги носите постоянно, без да се нарушават деловите ви ангажименти, а това е гаранция за успешно лечение. Шините Invisalign се свалят по време на хранене и за да почиствате зъбите си като по този начин не се допуска образуване на кариес и възпаление на венците по време на лечението.
Invisalign са подходящи за възрастни и деца над 14 години.

Предимства на Invisalign:

- Естетика;
- Комфорт при носенето;
- Не нарушават обичайните ви хигиенни процедури – шината се сваля и зъбите се мият както обикновено;
- Пестене на времето на пациента;

„Медикъл дент“ е първата клиника, която въвежда системата Invisalign в България и в практиката си има много завършени случаи и много пациенти с красиви усмивки.

Ние знаем, че усмивката е Вашия капитал и Ви помагаме да я направите още по-красива!

За повече информация:

New Art Point Ltd.

Ирина Люцканова
Специалист „Връзки с обществеността“
М: 0889 22 87 99
E-mail: irina@newartpoint.eu