Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
24 Ноември 11, 13:10 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Ноемврийските „Дни на кариерата“ в ИНТЕРПРЕД - СТЦ София предлагат професионална реализация в сектора на финансите, маркетинга и продажбите
„Дни на кариерата” се организират от JobTiger и имат за цел да срещнат студенти от висшите училища с водещите компании от различни бизнес сектори
 
24.11.2011 г., София. ИНТЕРПРЕД - СТЦ София е домакин и организационен партньор на проведените вчера специализирани „Дни на кариерата“, посветени на секторите „Застраховане и финанси I Маркетинг и Продажби I Обслужване на клиенти”. Събитието бе открито от управителя на JobTiger Светлозар Петров и от Ангелина Славкова, представител на ИНТЕРПРЕД - СТЦ София.

Петнадесет компании от посочените сектори представиха своята дейност и свободни работни места на посетителите на събитието. През целия ден студенти и млади специалисти направиха своите успешни професионални контакти с представителите на компаниите, презентираха своите знания и постижения, както и се запознаха с изискванията за кандидатстване за работа.

Дни на кариерата“ включват освен възможността за личен контакт с HR мениджърите на компаниите и семинарна част и уъркшопи, посветени на реални казуси от дейността на фирмите-участници. Посетителите се запознаха с работата и с практическите задачи, които се изпълняват в бизнес среда, и получиха представа за приложението на академичните знания в своята работа.

ИНТЕРПРЕД – СТЦ София е организационен партньор на специализираните „Дни на кариерата”, предлагайки отлични условия за организация на бизнес събития, изложения и срещи. Удобната локация и модерния ИНТЕРПРЕД Конферентен Център бяха добрия и логичен избор за място за професионални разговори и запознаване между представителите на бизнеса и студентите.

Специализираните „Дни на кариерата” са част от най-големите в България „Национални дни на кариерата”, организирани във всички големи академични центрове в страната.

Подробна информация за „Дни на кариерата” може да откриете в сайта: www.JobTiger.bg или да получите от екипа на JobTiger - тел.: 02/ 491 80 00 и e-mail: office@jobtiger.bg.

За ИНТЕРПРЕД - СТЦ София

ИНТЕРПРЕД - СТЦ София е акционерно дружество, предлагащо бизнес услуги и опериращо със собствено недвижимо имущество. Компанията отдава под наем офиси, конферентни зали, паркинги, организира
бизнес срещи и търговски мисии. ИНТЕРПРЕД Конферентен Център разполага със 7 зали и отлични технически условия за провеждане на всякакъв тип събития. ИНТЕРПРЕД - СТЦ София предоставя всички модерни услуги за съвременния бизнес на високо световно ниво, съгласно приетите стандарти на Асоциацията на Световните Търговски Центрове, както и в съответствие с изискванията на местни браншови организации, на които е член.

За допълнителна информация:

Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager

PRoWay Communications Agency

Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg

Източник: Комуникационна агенция PRoWay


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5077