Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Изкуство

Вземи в gLOG
24 Ноември 11, 16:29 / Автор: Ancor A Gente
МАГИЯТА НА ЦВЕТОВЕТЕ
Казват, че цветовете лекуват и още от древността в Индия, Китай и Египет използвали естествено оцветените кристали и камъни, за да гонят болестите.
Казват, че цветовете лекуват и още от древността в Индия, Китай и Египет използвали естествено оцветените кристали и камъни, за да гонят болестите. Твърди се, че през Средновековието именно на тези вярвания са стъпили стъклописите в храмовете. На различните цветове се отдава различна лечебна сила, въздействаща и върху емоционалното състояние. А днес - именно лечебния ефект припознаха в анализите и коментарите си изкуствоведи и собственици на картини в творбите на младата, но опитна художничка Аделина Йотова. „Пейзажите на Аделина зареждат с енергия и спокойствие”, писа наскоро столичен всекидневник. Гостите на последната й изложба също откриха лечебна сила и особено влияние в „ерата на цветовете”.

„Цветотерапията отдавна е наложена като процедура за въздействие, но не съм и предполагала, че картините ми могат да лекуват”, смее се загадъчно самата Ади. Според нея независимо дали е осъзнато или не - цветовете имат енергия, която влияе положително. „Забелязвам, че дори за хората, които не се занимават с изкуство някои определени картини са като магнит, привличат ги и ги гледат дълго. Често следя реакциите им и дори установявам, че след това се усмихват”, сподели талантливата художничка и допълни: „А ако усмивката е резултатът от терапия и признак за добро настроение и здраве, то тогава, съгласна съм – картините ми лекуват.”

За Контакти:

Ancor A Gente
pr and advertising agency
гр. София, ж.к. "Лозенец", ул. “Христо Ценов” 9-13, вх. А, ап. 2
тел.: 02 962 47 48

Източник:
http://ancoragente.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.7906