Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
28 Ноември 11, 19:14 / Автор: AMI Communications
PRADA и LG подписаха ново ексклузивно споразумение
София, 28.11.2011 г. – PRADA и LG Electronics подновиха своето ексклузивно партньорство по отношение на мобилните телефони на специална церемония, която се проведе в Сеул, Южна Корея. Партньорството между двете компании има за цел да надмине предишните успехи, като те ще създадат телефон LG PRADA 3.0. Моделът ще бъде пуснат в продажба в началото на 2012 година.
- Телефонът LG PRADA 3.0 ще бъде представен през 2012 година
- Резултатът от сътрудничеството между двете компании са мобилни телефони с ненадминат стил

София, 28.11.2011 г. – PRADA и LG Electronics подновиха своето ексклузивно партньорство по отношение на мобилните телефони на специална церемония, която се проведе в Сеул, Южна Корея. Партньорството между двете компании има за цел да надмине предишните успехи, като те ще създадат телефон LG PRADA 3.0. Моделът ще бъде пуснат в продажба в началото на 2012 година.

Като част от споразумението, LG ще бъде ексклузивен партньор на PRADA по мобилните телефони. Съвместната работа между двете компании започна през 2006 година и оттогава бяха създадени два първокласни телефона съответно през 2007 и 2008 година. Фокусът при тях е върху всички ключови елементи за един смартфон - от софтуера и потребителския интерфейс до дизайна и опаковката.

“Партньорството между PRADA и LG винаги е носило духа на иновативния подход и липсата на компромиси с качеството на стила, дизайна и въвеждането на нови технологии“, каза Патрицио Бертели, президент и главен изпълнителен директор на PRADA. “Това са споделените ценности между нашите две марки, които винаги са предвиждали и често са определяли тенденциите в много сфери. Именно затова ние ще работим заедно с LG по създаването на нашето последно творение в индустрията на мобилните комуникации, при това с най-голямо удоволствие“.

“Нашите бизнес взаимоотношения с PRADA са уникални както по отношение на тяхната дълготрайност, така и по отношение на успеха си. Нещо, с което никоя компания за производство на мобилни телефони или модна къща не може да се похвали или повтори“, допълни д-р Йонг-сеок Парк, президент и главен изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company. „След като вече създадохме два успешни телефона LG PRADA, сега очакваме с нетърпение новото сътрудничество по разработване на първокласно мобилно устройство, което представя възможно най-изискания стил“.

Телефонът LG PRADA 1.0 e един от първите мобилни телефони, създадени от модна къща. Моделът имаше неизмерим успех и се продаде в огромни количества - над един милион броя. Първокласното устройство комбинира последните за времето си технологии с дизайн, въплъщаващ превъзходен стил. Като потвърждение за мястото му в историята на дизайна, телефонът LG PRADA 1.0 е част от постоянните експозиции на Музея за модерно изкуство в Ню Йорк (MoMA) и Музея на съвременното изкуство в Шанхай (MOCA).

Предишните модели телефони LG PRADA бяха революционни и по отношение на технологиите, които предложиха на потребителите. LG PRADA 1.0 беше първият в света телефон със сензорен екран, а PRADA 2.0 предложи мобилно изживяване от нов вид. Този модел се предлага със специален аксесоар – часовника PRADA Link. Той представлява часовник, който се свързва с телефона чрез Bluetooth и позволява получаването на полезна информация като текстови съобщения, информация за входящите разговори и други, когато телефонът се намира в чанта например.

За PRADA
PRADA S.p.A. - HKSE stock code 1913 – е една от водещите марки в сектора на модни луксозни стоки. Компанията работи активно с марките Prada, Miu Miu, Church’s и Car Shoe, за да произведе и предложи на пазара висококачествени чанти, кожени изделия, обувки, облекло и аксесоари. Освен това, групата развива дейност в парфюмерийния сектор и производството на очила като работи по лиценз. Нейните продукти се предлагат в повече от 70 страни в целия свят, чрез 345 собствени магазина до 31 юли 2011 година и мрежа от избрани магазини за луксозни стоки.

LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие. За повече информация:
www.lge.bg

За LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в мобилните комуникации. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. За повече информация:
www.lg.com

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за LG Electronics,
т: 02 989 51 15 , м: 0885 769 556 и @: martin.maev (at) amic.bg

Източник:
AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1222