Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Обучение

Вземи в gLOG
29 Ноември 11, 19:06 / Автор: ROI Communication
„Презентирай като Стив Джобс” на Кармайн Гало – най-новото заглавие на ROI Communication
Всичко, което ви е нужно, за да плените, впечатлите и мотивирате аудиторията
„Презентирай като Стив Джобс” e най-новото заглавие на ROI Communication. Книгата съдържа всичко, което е нужно на един презентатор, за да плени, впечатли и мотивира аудиторията си, но за съжаление с нея не се предлага поло! „Презентирай като Стив Джобс“ е преведена на 14 езика и се превръща в международен бестселър.

В „Презентирай като Стив Джобс“ сякаш самият майстор на презентациите нашепва своите тайни. Авторът на книгата и специалист по комуникации Кармайн Гало е изучил и анализирал най-добрите презентации на Джобс, като е извлякъл от тях страхотни примери, техники и тайни, които могат да се прилагат от всеки. Широко дискутираните и популярни презентации на Стив Джобс създадоха нов глобален златен стандарт за презентиране. А сега тази книга разкрива стъпка по стъпка как да се използват неговите пленяващи аудиторията техники в изготвянето на презентации. Всеки читател ще остане приятно изненадан колко лесно ще се окаже да продаде идеите си, да сподели ентусиазма си и да наелектризира аудиторията си, както умело го правеше Стив Джобс.

„Презентирай като Стив Джобс“ няма за цел да представи всичко за него. Не е и негова биография, нито история на компанията Apple. Не е за мениджъра Джобс, а за Джобс комуникатора. И въпреки че книгата ще помогне за изнасянето на далеч по-ефективни презентации, изкуството на дизайна на презентациите е оставено на професионалистите, които работят в сферата на графичния дизайн.

Мнения за книгата на Кармайн Гало „Презентирай като Стив Джобс“:

„В слайдовете на Джобс можете да откриете въздействащи сдържаност, простота и умела употреба на празни пространства.“
Гар Рейнолдс

„Често използва малкото ви име. Гледа ви директно в очите със своя почти лазерен поглед. Има очи на кинозвезда, а погледът му е хипнотичен. Но най-силно ви пленява начинът, по който говори – има нещо в ритъма на говора му и в невероятния ентусиазъм, който излъчва, независимо за какво говори. И всичко, за което заговори, става заразително.“
Алън Дойчман

За автора
Кармайн Гало е специалист по комуникации на най-големите, будещи възхищение, световни марки. Той е автор и колумнист за Forbes.com и monster.com. Автор е на няколко бестселъра и всепризнати книги. Гало е бивш телевизионен бизнес кореспондент и също така заема длъжността вицепрезидент на една от десетте най-добри ПР агенции в световен мащаб.

За издателя
За изданията и услугите на ROI Communication можете да научите на www.roibg.com

За Контакти:

ROI Communication
02/ 961 59 71

Източник:
www.roibg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.1854