Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
01 Декември 11, 12:55 / Автор: LG
LG LW980S поставя нови стандарти при 3D телевизорите с Nano Full LED технология и усъвършенствани Smart функции
София, 01.12.11 г. – Новото предложение в гамата телевизори на LG LW980S съчетава усъвършенствана CINEMA 3D технология, набор от Smart функции и Nano Full LED осветяване в един изключително елегантен продукт.
Продуктът от новото поколение CINEMA 3D на LG предлага оптимизирани възможности за свързаност и изключително високо качество на картината

София, 01.12.11 г. – Новото предложение в гамата телевизори на LG LW980S съчетава усъвършенствана CINEMA 3D технология, набор от Smart функции и Nano Full LED осветяване в един изключително елегантен продукт.

“LW980S е снабден с най-новите технологии и функции, разработени от нас през последните няколко години, което го прави перлата в нашата корона.”, каза Хавис Куон, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Home Entertainment Company. Поставихме нов, по-висок стандарт по отношение на възможностите за достъп до интернет и връзка с други устройства, качеството на картината и домашното забавление като цяло”.

Телевизорът LW980S предлага решение на една от най-дискутираните теми при конвенционалите 3D телевизори – очилата. Той се предлага с изключително удобни и леки очила, които няма нужда да се зареждат и са много по-достъпни. Моделът отговаря на нуждите на потребителите от по-голям избор на 3D съдържание. Патентованата от LG технологията за конвертиране на изображения и видео от 2D в 3D формат, на практика представлява неизчерпаем източник на 3D предавания и филми с високо качество.

CINEMA 3D е първата в света технология за дисплеи със сертификат за картина без трептене от TÜV и Intertek – две от най-престижните европейски агенции за проверка на качеството. Това позволява на потребителите да се наслаждават на 3D съдържание без да се притесняват от получаването на главоболие или замаяност, както е при конвенционалните 3D телевизори. Широкият ъгъл на видимост също допринася за комфорта на зрителите, тъй като те могат да гледат телевизия и филми независимо в каква позиция са застанали пред телевизора – седнали, удобно облегнати във фотьойла или излегнати на дивана. В съчетание с достъпните и леки очила, продуктът се превръща в идеален избор, когато става въпрос за забавление в по-голяма компания.

С приложението 3D Video-on-Demand (3D видео при поискване), достъпно в магазина за приложения LG World, зрителите винаги ще имат на разположение богат избор от вълнуващо и висококачествено съдържание, което могат да гледат вкъщи. Използвайки удобното интуитивно дистанционно управление Magic Motion Remote Control, притежателите на LW980S имат лесен достъп до съдържание от приложението Premium Content само с няколко кликвания. В допълнение, функцията Smart Share позволява споделянето на съдържание между телевизора, мобилни телефони и други дигитални устройства.

Качеството на домашното забавление с LW980S е допълнително подобрено с технологията за осветяване Nano Full LED. Чрез изключително тънък слой, покрит с малки точки, Nano Full LED разпределя светлината на екрана по-равномерно, като по този начин се осигурява по-ярка, чиста и наситена картина. Технологията TruMotion 400Hz позволява картината да тече съвършено гладко, независимо от динамиката на изобразяваните действия.

Продуктът се предлага на българския пазар на препоръчителни цени от 3699 лева с ДДС за 47-инчовия модел и 4899 лева с ДДС за 55-инчовия модел.

LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие. За повече информация:
www.lge.bg

За LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company е сред водещите световни производители на плоскоекранни екрани, аудио и видео системи за индивидуална и професионална употреба. Продуктовите линии на LG включват LCD и плазмени телевизори, системи за домашно кино, Blu-ray плеъри, аудио и видео системи, плазмени екрани и др. Еднвоременно с мултифункционалните възможности на устройствата, от компанията се фокусират и върху стилния дизайн на продуктите, както и върху въвеждането на технологични иновации, за да подобрят забавлението и изживяването за потребителите.

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за LG Electronics,
т: 02 989 51 15 , м: 0885 769 556 и @: martin.maev (at) amic.bg

Източник:
www.lg.com/bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.6674