Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
02 Декември 11, 20:23 / Автор: LG
CINEMA 3D проектор на LG възпроизвежда картина в размер пет метра
LG Electronics анонсира нов 3D проектор на корейския пазар – модела CF3DAT. Той е снабден със CINEMA 3D технология и може да проектира 3D картина във висока резолюция с диагонал до 200 инча (508 см.). Продуктът разполага с вграден тунер и възможност за конвертиране на съдържание от 2D в 3D формат.
София, 02.ХII.11 г. - LG Electronics анонсира нов 3D проектор на корейския пазар – модела CF3DAT. Той е снабден със CINEMA 3D технология и може да проектира 3D картина във висока резолюция с диагонал до 200 инча (508 см.). Продуктът разполага с вграден тунер и възможност за конвертиране на съдържание от 2D в 3D формат.

CF3DAT проектира 3D картина във Full HD резолюция (1920х1080) с яркост от 1,250 ANSI лумена - около шест пъти по-голяма от тази на останалите проектори от висок клас. По този начин възпроизвежданите изображения са ясни и отчетливи, дори когато картината достигне размер от пет метра.

“Моделът CF3DAT е най-новото попълнение в серията продукти на LG CINEMA 3D и разполага с големи възможности“, каза Хавис Куон, президент и изпълнителен директор на LG Home Entertainment Company. „Той може да проектира картина с големина до пет метра, при това в качество подобно на картината в кино салон, което го прави подходящ както за гледане на филми у дома, така и за представяне на проекти в учебна или заседателна зала“.

Продуктът е снабден с пасивна поляризираща технология (FPR), която осигурява 3D картина без трептене и позволява използването на поляризиращите 3D очила на LG. Те са чувствително по-леки и удобни в сравнение в очилата с активен затвор. По този начин моделът е подходящ и финансово изгоден за гледането на 3D от по-големи групи от хора в продължителни периоди от време. Тези характеристики го правят подходящ не само за домашна употреба, като CF3DAT може да намери приложение и в музеи, учебни зали и други обществени и частни заведения.

Проекторът ще има отделна версия, която ще се предлага в страните извън Южна Корея и ще носи името CF3DAA. Тя ще бъде представена през първото полугодие на 2012 година, но за разлика от версията, предназначена за Южна Корея, няма да предлага телевизионен тунер.

# # #

LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие. За повече информация: www.lge.bg

За LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company е сред водещите световни производители на плоскоекранни екрани, аудио и видео системи за индивидуална и професионална употреба. Продуктовите линии на LG включват LCD и плазмени телевизори, системи за домашно кино, Blu-ray плеъри, аудио и видео системи, плазмени екрани и др. Еднвоременно с мултифункционалните възможности на устройствата, от компанията се фокусират и върху стилния дизайн на продуктите, както и върху въвеждането на технологични иновации, за да подобрят забавлението и изживяването за потребителите.

Източник: www.lge.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1133