Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
06 Декември 11, 10:34 / Автор: LG
LG реализира над два милиона продажби на перални машини от серията 6 Motion по света
София, 06.12.2011 г. – LG Electronics обяви, че броят на продадените перални машини от серията LG 6 Motion е надхвърлил два милиона от пускането им на пазара в края на 2009 година. От представянето им през месец октомври 2009 година до сега компанията е продала 2,25 милиона броя от пералните снабдени с технологията 6 Motion Direct Drive. В тези резултати се включват 1,25 милиона модела с предно зареждане и 1 милион с горно зареждане.
София, 06.12.2011 г. – LG Electronics обяви, че броят на продадените перални машини от серията LG 6 Motion е надхвърлил два милиона от пускането им на пазара в края на 2009 година. От представянето им през месец октомври 2009 година до сега компанията е продала 2,25 милиона броя от пералните снабдени с технологията 6 Motion Direct Drive. В тези резултати се включват 1,25 милиона модела с предно зареждане и 1 милион с горно зареждане.

Серията перални 6 Motion спечели високата оценка на потребителите най-вече заради своята технология LG Inverter Direct Drive (директно предаване на мощност от мотора към барабана, без ремъци или ролки). Тя позволява по-прецизен контрол на скоростта на въртене и на движенията на барабана. Така се намалява консумацията на електроенергия и се спестява време, като същевременно дрехите се изпират по-добре. Inverter Direct Drive също прави възможно програмирането на няколко различни цикъла на пране - предназначени за изпиране на различни материи - които изпират по-внимателно и ефективно.

“Пералните на LG се ползват с репутацията на едни от най-иновативните домакински електроуреди на пазара днес,” каза Юнг-Ха Лий, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Home Appliance Company. „През 2009 година направихме истинска революция с представянето на технологията 6 Motion и сега, две години по-късно, тя продължава да е сред водещите в индустрията”.

До голяма степен благодарение на пералните машини снабдени с технологията 6 Motion, LG регистрира най-високите продажби на пазара на перални машини през 2010 година по отношение както на количество, така и на стойност – това сочат данните на няколко компании за маркетингови изследвания(1). Освен това, пералните машини на LG с предно зареждане са най-продаваните модели с предно зареждане в света за последните две години и най-продаваните в САЩ за последните пет години.

LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие. За повече информация:
www.lge.bg.

За LG Electronics Home Appliance Company
LG Electronics Home Appliance Company е иноватор в производството на домакински уреди. Компанията се е посветила на предлагането на по-здравословни и екологични продукти, съчетаването на интелигентни технологии и нови тенденции в дизайна, както и осигуряване на цялостни решения за подобряване на ежедневието. Продуктите на LG, включващи хладилници, перални, миялни машини, готварски уреди, прахосмукачки и вградени уреди са проектирани, за да прилягат на потребителите по целия свят. Иновативните технологии и удобните функции на LG продуктите, включващи първият интерактивен хладилник в света, миялна машина, работеща с пара и комбинацията от фурна и микровълнова печка, налагат нови тенденции в производството на домакински уреди и спомагат за налагането на LG като глобален лидер.

(1) Според данни на GFK, NPD и Stevenson Company

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за LG Electronics,
т: 02 989 51 15 , м: 0885 769 556 и @: martin.maev (at) amic.bg

Източник:
www.lg.com/bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1359