Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
06 Декември 11, 11:36 / Автор: Aestheclinic
Ново поколение филъри връщат младостта
новият природен инжекционен филър осигурява дълготрайна корекция на бръчки и обеми. Той е 100% биоразградим, незабавен видим резултат и с продължителност на действието над 12 месеца.
В основата на продукта е калциевият хидроксилапатит. Това е вещество съдържащо се в костите и други части на човешкото тяло и е 100% биосъвместимо. В съдържанието на продукта освен микросферите калций се съдържа и гел, който служи за механичен пълнител в началото на действието и в същото време за превозвач на калция. Самият гел се резорбира средно за около 3-4 месеца, за да направи място на формиращата се нова тъкан. Kалциевите частици се разграждат постепенно под влияние на метаболизма в продължение на няколко години. “По този начин продължителноста на ефекта е гарантиран, не само по отношение на дългосрочно задържащия се гел и основното вещество в кожата, но и по отношение на развитието на собствената тъкан, благодарение на засиления синтез на собствен колаген”, казва д-р Радина Денкова, завеждащ сектор Козметична Дерматология в Есте Клиник.

Новият продукт е одобрен от Американската администрация по храните и лекарствата като лекарство за корекция на липоатрофия (дефицит на обема на тъканите на лицето)
, както и за корекция на умерени до тежки бръчки на лицето, включително назолабиални. В Европейския съюз продуктът е одобрен за използване в пластичната и реконструктивна хирургия и козметична дерматология като продукт за дълбоко и повърхностно възстановяване на дефицита на меките тъкани и други части на тялото. “Новият филър осигурява на пациента лесен и удобен начин за промяна на лицевия контур с минимално време за възстановяване. За постигане на оптимален ефект, количеството използван продукт е с 25-30% по-малко, отколкото при работа с един филър на базата на хиалуронова киселина”, продължава д-р Денкова.

Новото поколение филъри са 100% боразградими и не е необходимо да се правят тестове за алергия преди приложението на филъра. Предимство, е че цялостното възстановяване и подмладяване на кожата е видно веднага след първата процедура, както и дълготрайният резултатат.

За Контакти: Aestheclinic

Източник: Aestheclinic

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.0888