Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
08 Декември 11, 20:35 / Автор: БАИТ
Продължава набирането на кандидатури за конкурса "Наградите на БАИТ за 2011 г."
Формулярите за участие ще се приемат до 6 януари 2012 г. на адрес: София 1124, ул. Мизия 7 или e-mail: bait@bait.bg
Вече са подадени първите формуляри в категориите Образователна награда, Бизнес иновативност и STARTUP компания на годината.

Общо 15 награди ще бъдат присъдени в следните категории и съответните подкатегории: Награда за журналистически принос, Образователна награда, Студентска награда, Публична администрация, Бизнес иновативност, Компания на годината, Корпоративна и социална отговорност, STARTUP компания на годината, E-business, Мобилни решения и Специална награда за значим принос в развитието на информационните и комуникационни технологии.

За 2011 г. наградата за журналистически принос ще бъде присъдена в 3 подкатегории - печатни медии, радио и телевизия, интернет. Както и в предишните издания, с признание ще бъдат удостоени журналисти, които са допринесли за популяризирането и решаването на задачите, свързани с развитието на информационните и комуникационни технологии, също показали висок професионализъм, обективност, гражданска доблест и смелост при отразяване на проблематиката.

Формулярът за участие и регламентът на конкурса са публикувани в сайта на БАИТ, на стр. „Събития” и „Новини” – www.bait.bg.
Комисия ще разгледа постъпилите предложения от 09 до 16 януари 2012. Тя ще оценява предложенията по критериите, посочени във формуляра за участие.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 19 януари 2012 г. от 19.30 ч. в Зала „Мусала” на Хотел „Хилтън”.

Конкурсът „Наградите на БАИТ за 2011 г.” ще подкрепи благотворителна инициатива на Сдружение „Приятели” на хора в неравностойно положение. По време на церемонията ще бъдат изложени за продажба картини на художника Цветан Кацарски. Средствата от продажбите ще подпомогнат обзавеждането на грънчарска работилница и кухня, където хората със специални нужди, чрез арт и трудова терапия ще могат по-лесно да се интегрират в обществото.

Конкурсът и церемонията за връчване на „Наградите на БАИТ” за 2011 г. се провеждат с подкрепата на Майкрософт България, Спектър Нет, Мусала Софт и Фрекълз.

С медийното партньорство на Сomputerworld.bg, БНР, в. Новинар, Дарик нюз, Bulgaria On Air TV.

За Контакти:Весела Калъчева

Източник:
www.bait.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5314