Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Здравеопазване

Вземи в gLOG
08 Декември 11, 19:38 / Автор: New Art Point
Здравен експерт от германския Бундестаг посети Медикъл Дент
д-р Ролф Кошорек обсъди с мениджмънта на клиниката възможностите за сътрудничество
гр. София, 08 декември 2011 г. На 7 декември д-р Ралф Кошорек, депутат и член на парламентарната комисия по здравеопазване към германския Бундестаг, посети Център по имплантология и естетична стоматология Медикъл Дент. Д-р Кошорек разгледа клиниката и обсъди с мениджмънта възможностите за съвместни проекти и участия в работни групи с германски стоматолози във всички области на денталната медицина. Разработване на партньорска мрежа за обучение и квалификация на млади специалисти, възможности за стажантски програми, курсове и семинари организирани с помощта на партньорски клиники в двете държави бяха част от темите обсъдени на срещата. Д-р Ралф Кошорек сподели, че Медикъл Дент е пример за клиника с качество на лечение и обслужване равно на немските стандарти.

Д-р Ралф Кошорек е в България по покана на Специализираната комисия "Здравеопазване" към Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) . Той изнесе лекция на тема: „Здравната система в Германия. Финансиране и структура на здравното осигуряване“. В Посолството на Федерална република Германия пред над 80 гости д-р Кошорек представи структурата и модела на социалното и здравно осигуряване в Германия. Депутатът от Бундестага изтъкна приоритетите в общественото и частно здравно осигуряване и функционирането на общия здравен фонд в Германия.

Сред официалните гости на мероприятието бяха Н.Пр. Посланикът на Федерална република Германия г-н Матиас Хьопфнер и г-жа Десислава Атанасова, председател на Здравната комисия в НС.

За Медикъл Дент

Медикъл Дент е един от водещите дентални центрове по имплантология и
естетична стоматология в България.

На разположение на пациентите на клиниката са широк спектър от всички
стоматологични услуги - от рентгенова диагностика, 3D планиране за
имплантология, орална хирургия, имплантология, CEREC и CAD/CAM технология за изработка на керамични коронки и конструкции в едно посещение, до най-актуалните естетични процедури: реконструкция на усмивката, фасети, избелване, безметални керамични конструкции, почистване на кариеси без болка и с модерна апаратура, лечение на каналите на зъбите. В предлаганите услуги са включени също пародонтологично лечение, програма за коригиране на козметичните дефекти при пациентите с пародонтит, козметични корекции на възникналите естетични проблеми и др.

За Контакти: 

New Art Point Ltd.

Ирина Люцканова
Специалист „Връзки с обществеността“
М: 0889 22 87 99
E-mail: irina@newartpoint.eu

Източник: New Art Point

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5765