Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
12 Декември 11, 07:55 / Автор: FirstSnovA
Симона Първанова и „FirstSnovA” - съвършено цяло
Еквивалент на винаги първи и нови, уникални идеи Една от най – добрите водещи Симона Първанова, която се изявяваше повече от успешно като автор и водещ на най-рейтинговото предаване на “Planeta TV” Лабиринт, вече две години има своя собствена компания за креативни събития и концепции – „FirstSnovA” Creative Event Concepts.
Еквивалент на винаги първи и нови, уникални идеи

Една от най – добрите водещи Симона Първанова, която се изявяваше повече от успешно като автор и водещ на най-рейтинговото предаване на “Planeta TV” Лабиринт, вече две години има своя собствена компания за креативни събития и концепции – „FirstSnovA” Creative Event Concepts.

Симона Първанова има солиден опит в създаването на събития като ивент директор в “PRoFile”. Заедно със собственика на агенцията Наско Лазаров през 2009 г. в Слънчев бряг реализират: грандиозното откриване на "MultiPlace " и "Grand De Luxe" по холивудски с хеликоптер, лимузина и червен килим; първото гостуване на Akcent в България – клуб „Ferreti”; гостуването на сръбската звезда Кеба в „Grand De Luxe; откриване на летния сезон - Cacao Beach Complex; откриване на първия бутик на „Vilebrequin" в България, а в София, ежемесечни конкурси „Miss Grand De Luxe” и ежеседмични партита “Grand Karaoke – You are the star” отново там. През 2010 г. Симона и Наско организираха и грандиозното откриване на „City Casino” Хемус, световния конкурс „Mr. Manhunt 2010” в София, както и още много други иновативни събития.

През пролетта на 2010г. топ водещата откри дейността на фирмата си на гръцкия остров Корфу, където организира и води на английски Karaoke Idol, Fashion Idol и Beach Idol партита пред многобройна публика от цял свят.

В началото на тази година по покана на унгарската ТВ компания „Telemedia Interac TV“ креативната блондинка замина за Будапеща и подписа договор за водеща на предаванията за БГ ефира на телевизия „Планета“.

След международния успех Симона откри дейността на фирмата си в България със семинар - тренинга “Мечтай и Постигай” в хотел “White Fir Valley”. На същото място тя осъществи и уикенд програма „Винаги първи – Ти си № 1” на емблематичната дата 11.11.2011г.

Дейността на "FirstSnovА" е фокусирана и в откриването на таланти, под мотото „Имате уникални способности - ние ще ги открием и Вашата звезда ще заблести." От тук идва и идеята за кастинг за нови таланти, който бе проведен в „Movie Bar” в рамките на два дни. С помощта на 10 оценяващи, сред които Толи Лозев - „Movie Bar” и водещия Наско Михайлов, Симона направи избора си.

Щастливата новина, че са избрани получиха 11 от явилите се общо 150 човека. Потенциалните звезди на „FirstSnovA” са: младите водещи Мирена и Генчо Керезови; DJ Vandy`S и DJ Emo`S; певиците Паулас и Виолас; музикантът и актьор Антонио - ID`S; танцьорката Елеонора Младенова – Хелън; певеца Готи; българските двойници на: Lady Gaga – Камелис и Christina Aguilera – Диланс.

Усърдната работа, свързана с развитието на FSN зарежда позитивно звездната водеща за голямата сцената. Само ден след финално афтър парти „FIRSTSNOVA TALENTS's MOVIE” Симона води грандиозното откриване на Клуб „Mystic”. Както винаги блондинката бе повече от атрактивна, стилна и пленяваща, облечена в предизвикателна червена рокля от най-новата колекция на дизайнерката Виргиния Здравкова. А професионализмът и очарованието на най-сексапилната водеща за 2010г. Й донесоха предложения за бъдещи съвместни проекти с мистичния клуб.

Репетиции на талантите на FSN в клуб „Мистик” поставиха начало на партньорството им. В приятна атмосфера и стилна обстановка екипът, начело със Симона, подготви тематичната програма за 8 декември. Уникалното „8 Stars Party” за най – добрите студенти в хотел „White Fir Valley” със специално участие на новата звезда на „Пайнер Мюзик” Ани Хоанг и в хотел „Evergreen” с премиерното участие на българската Алиша Кийс.

След краткия, но ползотворен престой в полите на Пирин екипът на „FirstSnovA” се връща в София, за да сътвори вълшебство за 25 декември – предстоящото коледно парти в „Movie Bar”. – *Believe in Christmas Miracles*

За това и за всички предстоящи събития на “FirstSnovA” в страната и чужбина може да разберете повече на интернет сайта www.firstsnova.eu, както и на страницата „FirstSnovA” Creative Concepts във Facebook.

Снимки: Гергана Иванова, Иво Николов за “FirstSnovA”, „Perfekten“

За Контакти:info@firstsnova.eu

Източник:
http://firstsnova.eu

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.4926