Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
13 Декември 11, 21:40 / Автор: LG
Продуктите за домашно забавление на LG получиха отлична оценка от авторитетни европейски медии
LG Electronics обяви, че системите за домашно кино на компанията са получили отлична оценка при серия различни продуктови тестове, проведени от няколко авторитетни европейски издания. Това постижение е поредно доказателство за лидерската позиция на LG на пазара за аудио-визуални продукти.
София, 13.12.11 г. – LG Electronics обяви, че системите за домашно кино на компанията са получили отлична оценка при серия различни продуктови тестове, проведени от няколко авторитетни европейски издания. Това постижение е поредно доказателство за лидерската позиция на LG на пазара за аудио-визуални продукти.

„Нашите продукти са определени за най-добри при сравнително тестване, проведено от някои от най-реномираните списания в Европа”, каза Куон-Суп Лий, вицепрезидент Маркетингови комуникации в LG Home Entertainment Company. „Полагаме постоянни и сериозни усилия, за да поддържаме портфолио от продукти, които не само отговарят на потребителските изисквания, но и ги надхвърлят. Оптимистични сме по отношение на възможността да се превърнем в лидер на европейския пазар за аудио-визуална техника”.

В ноемврийския брой на What Hi-Fi Sound and Vision – международно признато списание за домашно забавление, CINEMA 3D системата за домашно кино на LG HX976TZW получи най-високата оценка от пет звезди. С нея HX976TZW е обявена за най-добра система за домашно кино на 2011 година в ценовия клас над 500 британски паунда. Отличието е присъдено на база на дизайна, качеството на звука и картината, както и удобството, което продуктът предлага на потребителите. В следващия брой на списанието, през месец декември, се провеждат тестове, по време на които HX976TZW е сравнявана с други системи за домашно кино на фирмите Panasonic, Samsung и Sony. Моделът на LG HX976TZW е обявен за победител с отлична оценка от пет звезди.

Още две европейски медии дадоха своята висока оценка на системите за домашно кино с марка LG. Rad & Ron, популярно шведско списание, присъди на моделите HX46R и HLX56S първо и второ място в своя декемврийски брой. Оценката е получена след като двата LG продукта са сравнени с други 2,1-инчови системи за домашно кино на Panasonic, Samsung, Pioneer и Sony.

Междувременно, в декемврийското издание на Consumentengids – холандско потребителско списание, HX751 и HX721 получават най-високата оценка съответно в категориите за 5.1-канални и 2.1-канални системи за домашно кино.

По-рано тази година, в броя през септември на LYD & BILDE – норвежко списание за домакински електроуреди, моделът на LG HX906SB получава рейтинг от шест звезди и първото място при системите за домашно кино в съревнование между общо пет компании.

Blu-ray плеърите на LG също получиха признание за своето отлично качество. В декемврийския брой на Que Choisir – списание, което се издава от френския Федерален съюз на потребителите (Union Fédérale des Consommateur), моделът BD660 е отличен като номер едно сред Blu-ray плеърите на общо осем компании. BD660 получи признание от медията като многофункционален продукт, който освен всичко друго разполага с 3D функция и достъп до богато съдържание. Списанието също така присъди първи места на системи за домашно кино на LG в категориите за 5.1 и 2.1-канални системи за домашно кино.

# # #

LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие. За повече информация: www.lge.bg

За LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company е сред водещите световни производители на плоскоекранни екрани, аудио и видео системи за индивидуална и професионална употреба. Продуктовите линии на LG включват LCD и плазмени телевизори, системи за домашно кино, Blu-ray плеъри, аудио и видео системи, плазмени екрани и др. Еднвоременно с мултифункционалните възможности на устройствата, от компанията се фокусират и върху стилния дизайн на продуктите, както и върху въвеждането на технологични иновации, за да подобрят забавлението и изживяването за потребителите.

Източник: www.lge.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.4991