Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
14 Декември 11, 21:48 / Автор: LG
PRADA и LG създават образец по отношение на стила
Лондон, 14.12.11 г. - В продължение на своята традиция да създават телефони, които съчетават висок стил и отлични характеристики, PRADA и LG официално представиха най-новия си съвместно създаден смартфон – LG PRADA 3.0. Дългоочакваният модел е третият по ред телефон, който се появява в резултат на сътрудничеството и представлява истински образец по отношение на дизайна и за двете компании.
В рамките на своето сътрудничеството PRADA и LG представиха телефона LG Prada 3.0, който съчетава усъвършенстван дизайн и отлична функционалност

Лондон, 14.12.11 г. - В продължение на своята традиция да създават телефони, които съчетават висок стил и отлични характеристики, PRADA и LG официално представиха най-новия си съвместно създаден смартфон – LG PRADA 3.0. Дългоочакваният модел е третият по ред телефон, който се появява в резултат на сътрудничеството и представлява истински образец по отношение на дизайна и за двете компании.

Телефонът LG PRADA 3.0 съчетава характерния изтънчен стил на PRADA и иновативната технология на LG, като се отличава с най-яркия дисплей в света (от 800 нита).

Създаден според философията на PRADA, която предполага изчистен и елегантен дизайн, моделът предлага изцяло сензорен екран с гланцирана повърхност и запазената марка на PRADA - кожа с шарка Saffiano, с която е покрита задната част на телефона. Всички елементи са обединени от класическия черен цвят, като всеки детайл е създаден с мисълта за постигане на изискан и ненатрапчив външен вид. Телефонът също така включва познатата технология LG Floating Mass Technology, благодарение на която тънкият само 8.5 мм смартфон изглежда дори още по-тънък. Изисканият и опростен вид на модела е допълнен от малкия брой физически бутони и тяхното разположение върху смартфона.

Еднакво впечатляващ и ефективен, LG PRADA 3.0 е снабден с 1.0 GHz двуядрен процесор работещ с два канала. Така моделът работи и реагира на командите с голяма бързина, като същевременно може да се свърже с няколко мобилни мрежи за пренос на данни без никакво забавяне. По този начин потребителите могат да разчитат на постоянна връзка с интернет, докато са движение.

Акцентът на смартфона не е само върху външния вид и изящният му дизайн продължава да очарова, дори когато отключите екрана. LG PRADA 3.0 предлага специално създаден интерфейс с красиво меню и икони в черен, сив и бял цвят. Потребителите могат да се наслаждават на най-новите преимущества, предлагани от операционната система на Android Gingerbread, като апаратът е пригоден и за следващия ъпдейт до Android Ice Cream Sandwich.

Потребителите могат да се любуват на този уникален потребителски интерфейс на 4,3-инчовия NOVA дисплей с яркост от 800 нита. Така те имат възможността да се забавляват със своите любими снимки или друго съдържание на най-яркия дисплей в света, дори на пряка слънчева светлина. В съчетание с 8MP камера и свободна памет до 8GB, хубавите моменти в живота могат да бъдат уловени и споделени във високо качество.

В допълнение към смартфона потребителите ще имат достъп до пълна гама аксесоари с марката PRADA, сред които брандирана поставка за телефона и Bluetooth комплект. Освен това те могат да добавят към своя LG PRADA 3.0 и различни калъфи за телефон, които ще им позволят да се радват постоянно на частица от стила на PRADA в ръката си.

Технически характеристики:

- Операционна система: Android Gingerbread
- Памет: 8GB свободна памет
- Размер: 4,3-инчов дисплей
- Резолюция: WVGA (800 x 480)
- NOVA дисплей: NOVA Plus, 800 нита
- Камера: 8MP
- 1.0GHz двуядрен процесор с два канала
- Батерия: 1540mAh

История на сътрудничеството между PRADA и LG
В резултат на сътрудничеството между PRADA и LG, което започна през 2006 година, бяха създадени два първокласни телефона, представени през 2007 и 2008 година. Партньорството е фокусирано върху ключови компоненти на смартфона, които включват от софтуер и потребителски интерфейс до дизайн и опаковка.

Телефонът LG Prada 1.0 е един от първите мобилни телефони, създадени от модна къща и постига неизмерим успех, като продажбите на устройството надхвърлят един милион броя. Първокласното устройство комбинира последните за времето си технологии с дизайн, въплъщаващ превъзходен стил. Като потвърждение за мястото му в историята на дизайна, телефонът LG PRADA 1.0 е част от постоянните експозиции на Музея за модерно изкуство в Ню Йорк (MoMA) и Музея на съвременното изкуство в Шанхай (MOCA).

Предишните модели телефони LG PRADA бяха революционни и по отношение на технологиите, които предложиха на потребителите. LG PRADA 1.0 беше първият в света телефон със сензорен екран, а PRADA 2.0 предложи мобилно изживяване от нов вид. Моделът се предлага с уникален часовник с Link технология, която позволява лесна идентификация на повикването, лесен достъп до SMS-и, история на повикванията, блокиране на повиквания и управление както от аксесоара на телефона, така и от телефона на аксесоара.

За PRADA
PRADA S.p.A. - HKSE stock code 1913 – е една от водещите марки в сектора на модни луксозни стоки. Компанията работи активно с марките Prada, Miu Miu, Church’s и Car Shoe, за да произведе и предложи на пазара висококачествени чанти, кожени изделия, обувки, облекло и аксесоари. Освен това, групата развива дейност в парфюмерийниясектор и производството на очила като работи по лиценз. Нейните продукти се предлагат в повече от 70 страни в целия свят, чрез 345 собствени магазина до 31 юли 2011 година и мрежа от избрани магазини за луксозни стоки.

За LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие. За повече информация:
www.lge.bg

За LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в мобилните комуникации. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. 

За повече информация:
www.lg.com

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за LG Electronics,
т: 02 989 51 15 , 0885 769 556 и @: martin.maev (at) amic.bg

Източник:
www.lg.com/bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.3811