Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
15 Декември 11, 21:02 / Автор: Райфайзенбанк
Райфайзенбанк инсталира банкомати от ново поколение за внасяне на пари в брой
Райфайзен инсталира нови депозитни банкомати, с които освен теглене а пари е възможно и внасяне на пари в брой, правене на вноски по дебитни кредитни карти, кредити и сметки.
• Безплатно внасяне до 9 000 лева в брой по дебитна карта, кредитна карта, кредит или сметка чрез новите депозитни банкомати
• 17 банкомата с депозитна функция, инсталирани в страната; 12 от тях в столицата

Райфайзенбанк предостави на клиентите си възможността да внасят пари в брой на специални банкомати с депозитна функция. Банкоматите от ново поколение позволяват на клиентите, както да теглят пари, така и да правят вноски по своя дебитна и кредитна карта, кредити или сметки, по всяко време на денонощието. С новата услуга клиентите могат да захранват и правят вноски по сметки и карти и на други лица.

Внасянето на пари в брой на банкоматите с депозитна функция се извършва с дебитна карта или RaiCARD, като клиентът само се идентифицира с ПИН кода на картата. При захранване на кредитни карти, кредити или сметки той трябва да въведе последните 10 цифри на съответната сметка. Ако пари в брой се внасят по картата, с която се извършва операцията, въвеждането на 10-те цифри от номера на сметката не е необходимо.

Услугата за внасяне на пари в брой на банкомат е предназначена за физически лица и е безплатна. Тя е валидна за внасяне на банкноти от 5 лв., 10 лв., 20 лв., 50 лв. и 100 лв., а вноски могат да се извършват по карти, кредити и сметки в лева, евро, щатски долари, британски лири и швейцарски франкове. След извършване на операцията по внасяне, банкоматът разпечатва разписка, която уведомява клиентите за размера на внесената сума и за номера на сметката, по която е направена вноската.

Банкомати с депозитна функция са инсталирани на 17 места в страната, като 12 от тях са в столицата. 5 от депозитните банкомати на Райфайзенбанк са разположени във вътрешността на офисите и могат да се ползват само през работно време.

За клиентите, които правят погасителни вноски по кредити или кредитни карти е важно да знаят, че трябва да внесат сумата на банкомат най-късно един ден преди крайната дата за погашение.

За Контакти:


Отдел “Връзки с обществеността”:
91 985 174/535/600

Източник: www.rbb.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1105