Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

16 Декември 11, 12:30 / Автор: Бросикс
Бросикс - Бизнес чат клиент с високо ниво на сигурност
Бросикс е софтуер за он-лайн чат с висока степен на защита който разполага с функции, които са специално създадени за целите на фирмите и бизнеса. Скоро предстои излизане на най-новата версия на Бросикс 3.2
Бросикс е чат клиент с висока степен на защита който разполага с функции, които са специално създадени за целите на фирмите и бизнеса.

С Бросикс можете да създадете собствена затворена мрежа за обмен на съобщения, което е един от най-успешните начини за оптимизиране на работния процес във вашата фирма или организация.

За разлика от другите чат клиенти, Бросикс осигурява комуникация с висока степен на защита – приложено е сигурно криптиране за всички трансфери на данни. Това прави Бросикс подходящ за обмяна на конфиденциална и важна за бизнеса информация. Когато използвате Бросикс за основен инструмент за комуникация, практически елиминирате риска от заразяване с вируси.

Отделно от сигурността, Бросикс разполага с разнообразни допълнителни функции, като Бяла дъска, Споделено сърфиране, Гласов чат, Текстов чат, Видео чат, Екранна снимка, Споделяне на екрана, Трансфер на файлове и много други. Приемете Бросикс като щвейцарско армейско ножче за офис производителността.

Бросикс е много лесен за употреба – изисква минимални системни ресурси и няма нужда от допълнителни настройки, за да започнете да го използвате веднага. Специално разработеният онлайн контролен панел осигурява лесна администрация на вашата частна мрежа по всяко време и от всяко място.

Бросикс оперира глобална инфраструктура от сървъри, което означава, че потребителите се свързват с най-близкия сървър. По този начин нашите клиенти получават най-добра производителност. Центровете за данни са селектирани след внимателно проучване за гаранции за качество. Квалифицирани системни администратори наблюдават и оптимизират сървърите денонощно.

Друга причина, поради която нашите клиенти обичат Бросикс, е че не показваме никакви реклами.

Освен това, Бросикс е трикратен победител на престижната награда “Най-добър чат клиент за 2011/2010/2009″ на About.com.

Относно Бросикс

Бросикс беше създаден през 2006-та година за да създадем лесно за използване и защитено комуникационно средство за домашна и бизнес употреба. Нашата цел е да помогнем на потребителите и бизнеса да се възползват от иновативните услуги за размяна на съобщения и други Интернет комуникационни технологии, без да правят значителни инвестиции в хардуер, софтуер, инфраструктура и ежедневна поддръжка.

Седалище

Бросикс ЕООД
бул. Дунав 4,
4003 Пловдив
България
+359 32 393191

сайт: www.brosix.com
email: pr@brosix.com
Facebook - http://www.facebook.com/brosix
Twitter - http://twitter.com/brosix
Google + - http://bit.ly/Brosix_google_plus

За Контакти:Стоян Костадинов pr@brosix.com

Източник:
http://www.brosix.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1096