Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
19 Декември 11, 13:42 / Автор: firstsnova.eu
АНЕЛИЯ И СИМОНА ПЪРВАНОВА СЕ РАЗВИХРИХА В КЛУБ МИСТИК
Преди броени дни Анелия и водещата Симона Първанова се развихриха по време на участието на изпълнителката в новооткрития клуб Мистик.
Преди броени дни Анелия и водещата Симона Първанова се развихриха по време на участието на изпълнителката в новооткрития клуб Мистик.

Бившата на Коко Динев откри участието си с тоталния нов хит „Игри за напреднали” и заедно със собственичката на „FirstSnovA” Creative Event Concepts показаха колко са напреднали в танците.

Знаейки за страста към караоке изпълненията на своята приятелка, Анелия покани Симона на сцената за да изпеят заедно емблематичната песен „Погледни ме в Очите”.

Към изпълненията се присъединиха и част от новите таланти на компанията за иновативни събития, която г-ца Първанова оглавява.

Всички в един глас запяха култовото парче „Поръчай пак” и така вдигнаха на крак и най-кротките гости, както и голяма компания гърци, пристигнали специално от южната ни съседка за участието на талантливата певица.

На следващия ден пък Анелия бе част от журито на кастинга „Be The Star”, който „FirstSnovA” Creative EventS организира.

Идеята на креативната Симона е да осигури международна изява и участия на талантливите българи с певчески, танцов, актьорски и като цяло сценичен талант по време на предстоящите събития на “FSN” на гръцките острови Корфу и Санторини, както и в курортните оазиси на Испания, Турция и Италия.

За Контакти: Димитър Иванов

Източник:
http://firstsnova.eu

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1144