Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
22 Декември 11, 14:03 / Автор: LG
Нов смартфон на LG позволява споделяне на съдържание с други устройства чрез Wi-Fi Direct
LG Electronics представи на българския пазар най-новото предложение от серията смартфони Optimus - LG Optimus Hub.
София, 22.12.11 г. – LG Electronics представи на българския пазар най-новото предложение от серията смартфони Optimus - LG Optimus Hub. Моделът предлага по-добри условия за сърфиране в интернет, различни възможности за споделяне на съдържание с други устройства и удължен живот на батерията.

LG Optimus Hub работи с операционна система Android 2.3 Gingerbread и разполага с 3,5-инчов HVGA NOVA дисплей с яркост от 550 нита. Бързият процесор и големият за класа екран позволяват на потребителите да сърфират безпроблемно в интернет докато са в движение. NOVA дисплеят е достатъчно ярък, за да възпроизвежда точни изображения дори и на пряка слънчева светлина, което допълнително увеличава функционалността на смартфона.

„Optimus Hub е смартфон от следващо поколение, който ще замести изключително успешния бюджетен смартфон Optimus One”, каза Димитър Вълев, мениджър „Мобилни комуникации“, LG Electronics България. „Новият модел е изгодно решение, което ще позволи на потребителите да сърфират в интернет с удобния и голям дисплей, както и да споделят съдържание с други устройства с много бърза скорост”.

Функцията Wi-Fi Cast позволява на собствениците на Optimus Hub да споделят безжично филми, музика, снимки и друг вид съдържание между мобилни телефони, които поддържат Wi-Fi Direct. Тя не е зависима от Wi-Fi рутер, което дава възможност за споделяне на съдържание между няколко различни устройства едновременно, при това около 20 пъти по-бързо в сравнение с Bluetooth.

Лесната за използване функция Smart Share UI (DLNA) също така дава възможност за безжично споделяне на съдържание между мобилния телефон и телевизор. Освен това, благодарение на функцията On-screen Phone потребителите могат да разчитат на непрекъсната комуникация между компютъра и смартфона, включително и споделяне на екрана на смартфона между различните устройства.

LG е осигурила допълнително предимство на телефона, свързано с ефективността на батерията. Моделът е оборудван с технология за управление на консумацията на електроенергия, когато смартфонът е в режим на готовност. Благодарение на нея животът на батерията е удължен с над 30%. В допълнение, намаленото време за реакция при работа със сензорния екран отговаря на изискването на потребителите за по-бърза работа със сензорния екран.

Моделът LG Optimus Hub се предлага в черен цвят в търговките обекти на Технополис на ориентировъчна цена от 399 лева на свободна продажба.

# # #
LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие. За повече информация:
www.lge.bg

За LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в мобилните комуникации. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. За повече информация:
www.lg.com

Източник:
LG

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.7058