Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
28 Декември 11, 16:01 / Автор: LG
Нови серии монитори на LG предлагат всички преимущества на IPS панелите и 3D технологията
София, 28.12.11 г. – LG Electronics ще представи своите нови серии IPS монитори за 2012 година на изложението за потребителска електроника CES в Лас Вегас. IPS мониторите са отлично решение за гледане на съдържание в 3D формат и предлагат вълнуващо 3D изживяване с висока резолюция на картината и широк ъгъл на видимост. Новите IPS дисплеи включват сериите DM92, DM82, DM52 и 3D монитора D43.
LG ще представи официално новите модели, оборудвани с усъвършенствана 3D технология и IPS панели на изложението CES 2012

София, 28.12.11 г. – LG Electronics ще представи своите нови серии IPS монитори за 2012 година на изложението за потребителска електроника CES в Лас Вегас. IPS мониторите са отлично решение за гледане на съдържание в 3D формат и предлагат вълнуващо 3D изживяване с висока резолюция на картината и широк ъгъл на видимост. Новите IPS дисплеи включват сериите DM92, DM82, DM52 и 3D монитора D43.

“Качеството и техническите преимущества на дисплеите на LG в момента са без конкуренция, според заключенията на световно признати компании за проучвания и авторитетни медии”, каза Хавис Куон, президент и изпълнителен директор на LG Home Entertainment Company. “Гамата IPS монитори на LG е доказателство за решимостта на LG да защити тази репутация и да покаже технологичното превъзходство на продуктите си. Нашата цел е да дадем шанс на потребителите да се насладят на възможно най-вълнуващото домашно забавление”.

Серията DM92 се отличава с изключителен дизайн, който включва тънка рамка на дисплея и стилен CINEMA екран, чийто първокласен стил се допълва от елегантна хромирана поставка. 27-инчовият монитор с TV тунер осигурява достъп на потребителите до файлове от компютъра им, позволява им да се забавляват с игри или да се отпуснат и насладят на любимата си телевизионна програма. Допълнително предимство за серията DM92 е възможността за възпроизвеждане на 3D съдържание с отлично качество. Благодарение на IPS панела моделите от гамата осигуряват по-голяма дълбочина на картината, наситени цветове и висока яркост, при по-широк ъгъл на гледане в сравнение с конвенционалните 3D дисплеи.

23-инчовият монитор от серията DM82 е забележителен със своя елегантен и футуристичен дизайн, при който металната стойка се допълва от тънка правоъгълна основа. Дисплеят възпроизвежда една от най-качествените 3D картини в индустрията, а зрителите могат да се наслаждават на богати и плътни нюанси, независимо под какъв ъгъл гледат екрана. Перфектната картина се допълва от 7-ватови вградени говорители, които превръщат DM82 в идеално решение за качествено домашно забавление.

Серията монитори DM52 включва два дисплея с големина на екрана 27 и 23 инча и предлага многообразие от функции и висока ефективност. Моделите използват IPS панели и са способни да възпроизвеждат съдържание в 3D формат. Освен това и двата монитора имат различни възможности за свързаност, включително HDMI и USB, което улеснява споделянето на съдържание с външни устройства.

Оптимизиран за работа с 3D съдържание, мониторът D43 на LG предлага множество нови функции и технологии. Моделът възпроизвежда ясни 3D изображения и ярки цветове в 3D режим, като високото качество на картината е гарантирано от технологията за намаляване на размазването и деградацията на изображенията - SUPER Resolution. D43 безпроблемно конвертира 2D съдържание в 3D формат, без да е необходим допълнителен софтуер. Освен това моделът е снабден с 3D бутон, който позволява на потребителите лесно да регулират дълбочината на 3D ефекта.

Новата гама IPS монитори на LG за 2012 година ще бъде официално представена на световния пазар през февруари 2012.

За LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие. За повече информация:
www.lge.bg

За LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company е сред водещите световни производители на плоскоекранни екрани, аудио и видео системи за индивидуална и професионална употреба. Продуктовите линии на LG включват LCD и плазмени телевизори, системи за домашно кино, Blu-ray плеъри, аудио и видео системи, плазмени екрани и др. Едновременно с мултифункционалните възможности на устройствата, от компанията се фокусират и върху стилния дизайн на продуктите, както и върху въвеждането на технологични иновации, за да подобрят забавлението и изживяването за потребителите.

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за LG Electronics,
т: 02 989 51 15, м: 0885 769 556 и martin.maev (at) amic.bg

Източник:
www.lg.com/bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1166