Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

04 Януари 12, 18:19 / Автор: Академия на Телерик за софтуерни инженери
Безплатен семинар: „Работа в ИТ индустрията“
Как да търсим работа в ИТ сектора и как да се подготвим за интервю? Академията на Телерик за софтуерни инженери организира безплатен семинар на тема „Как да си намерим работа в ИТ индустрията?“. Семинарът ще се проведе на 12.01.2012 от 15:00 до 21:00 часа в учебната зала на Академията „Enterprise“ (ж.к. Младост, бул. „Александър Малинов“ №31, Сватбен мол „Булевард“, етаж 2).
Академията на Телерик за софтуерни инженери организира безплатен семинар на тема „Как да си намерим работа в ИТ индустрията?“. Семинарът ще се проведе на 12.01.2012 от 15:00 до 21:00 часа в учебната зала на Академията „Enterprise“ (ж.к. Младост, бул. „Александър Малинов“ №31, Сватбен мол „Булевард“, етаж 2).

Обучението е изключително подходящо за ученици и студенти, които търсят реализация в ИТ сектора и никога не са кандидатствали за работа или искат да подобрят представянето си по време на интервютата за работа.

Семинарът цели да помогне на младите софтуерни инженери да намерят правилните за тях работодатели и позиции в ИТ индустрията, както и да покажат най-доброто от себе си по време на интервю.

Въпреки че няма готова формула за намиране на работа, лекторите на Telerik Academy ще споделят с аудиторията полезни съвети и препоръки как да търсят работа, как да се подготвят за интервю, какви документи са необходими и как да впечатлят интервюиращите.

Академията за софтуерни инженери е инициатива на водещата технологична компания Телерик, която ежегодно организира серия от безплатни обучения, курсове и семинари по програмиране и софтуерни технологии за ученици и студенти.

За допълнителна информация:

http://academy.telerik.com

За Контакти: academy@telerik.com
www.facebook.com/TelerikAcademy
https://twitter.com/#!/Telerik_Academy

Източник:
http://academy.telerik.com/seminars/it-job-interview

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.866