Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

05 Януари 12, 21:36 / Автор: УниКредит Булбанк
За седма поредна година УниКредит Булбанк е най-добра банка-попечител в България
• Банката е отличена във всички рейтингови категории в областта на попечителските услуги в последното изследване на специализираното списание Global Custodian
• Банката е отличена във всички рейтингови категории в областта на попечителските услуги в последното изследване на специализираното списание Global Custodian

УниКредит Булбанк беше избрана за най-добра банка в областта на попечителските услуги в България за 2011 за седма поредна година в класацията на специализираното международно издание Global Custodian (“Глобал Къстодиан”).

Със спечелените първи позиции в три категории на авторитетната класация – „Местни клиенти”, „Водещи клиенти” и „Международни клиенти“, УниКредит Булбанк е безспорен лидер в попечителските услуги в страната.

УниКредит Булбанк подобрява крайния си резултат спрямо 2010 г., благодарение на значително повишение в категориите “Международни клиенти“ и „Местни клиенти”.

Класацията на Global Custodian се организира всяка година чрез проучване сред клиентите на банките. Клиентите отговарят на множество въпроси за качеството на обслужването, което са получили, и крайната оценка се формира като се отчетат показатели като „Взаимоотношения с клиентите”, „Корпоративни събития”, „Технологии”, „Отчети” и др. По този начин е измерено цялостното възприемане за качество на обслужването в областта на търговията с ценни книжа.

„Искаме да изразим специална благодарност към нашите клиенти за оценката и да потвърдя ангажимента ни да продължим да им предоставяме висококачествени услуги в попечителство”, коментира Младен Запрянов, Директор „Глобални транзакции” в УниКредит Булбанк.

Международното списание Global Custodian е водещо издание със специализация в сферата на международния бизнес на обслужване на търговията с ценни книжа. Аудиторията му са основно професионално заетите инвеститори на капиталовите пазари в целия свят.

Източник: УниКредит Булбанк

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

8.5535