Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
10 Януари 12, 15:11 / Автор: LG
LG намалява дебелината на рамката около екрана на CINEMA 3D Smart телевизорите до 1 милиметър
CINEMA SCREEN дизайнът ще бъде използван в серията CINEMA 3D Smart телевизори на LG за 2012 година. Той се отличава с изключително тънка рамка на екрана - само един милиметър - което създава всички необходими условия за завладяващо и комфортно 3D изживяване.
София, 10.01.2012 г. – LG Electronics представи новия CINEMA SCREEN дизайн на своите продукти на изложението за потребителска електроника CES, което се провежда тази седмица в Лас Вегас. CINEMA SCREEN дизайнът ще бъде използван в серията CINEMA 3D Smart телевизори на LG за 2012 година. Той се отличава с изключително тънка рамка на екрана - само един милиметър - което създава всички необходими условия за завладяващо и комфортно 3D изживяване.

“Домашното 3D забавление продължава да се усъвършенства и ние се стремим постоянно да подобряваме неговото качество”, каза Хавис Куон, президент и изпълнителен директор на LG Home Entertainment Company. „С пускането на пазара на новите модели CINEMA 3D Smart телевизори за 2012 година ние направихме значителна стъпка напред, най-вече благодарение на набора от нови и подобрени 3D функции, водени от дизайна CINEMA SCREEN”.

CINEMA SCREEN дизайнът прилага последните разработки в технологията за дисплеи на LG, представени в изключително стилна и естетична форма. Дебелината на рамката около екрана на новите CINEMA 3D Smart телевизори е сведенa до минимум. Така липсата на физически пречки позволява още по-пълно потапяне в света на 3D ефектите и забавлението пред 3D телевизора у дома се доближава до това пред големия екран в кино салона.

В допълнение към CINEMA SCREEN дизайна 3D телевизорите на LG се предлагат и с три нови модела CINEMA 3D очила за 2012 година. Трите елегантни варианта CINEMA 3D очила са с 20% по-леки от предишните модели на компанията. Това осигурява на потребителите още по-голямо удобство и им позволява да се наслаждават на 3D изживяванията за по-дълго време.

С набора от нови 3D технологии, предлагани от LG, зрителите могат да се радват на оптимални условия за гледане на триизмерно съдържание. Функцията Dual Play, създадена на принципа на технологията, с която работят 3D телевизорите осигурява оптимално добро 3D забавление за геймърите. Благодарение на нея и на специалните Dual Play очила двама потребителя могат да играят едновременно на един телевизор и да виждат две напълно различни картини, без да има нужда екранът да се разделя на две. Освен това технологията 3D Sound Zooming създава звук, чиято сила и дълбочина може да бъде регулирана спрямо позицията и движението на 3D картината, така че вълнуващото визуално изживяване е допълнено от завладяващ звук.

Разбира се, новите CINEMA 3D Smart телевизори ще са оборудвани с функцията Smart TV на LG. Smart телевизорите на LG разполагат с над 1000 приложения и предлагат набор от висококачествени услуги за работа със съдържание, в това число онлайн магазина 3D World, който дава на потребителите достъп до все по-голямо количество 3D съдържание. Освен това вграденият конвертор на 2D съдържание в 3D формат на практика дава неограничен достъп до 3D съдържание.

Потребителите ще могат да видят всички изброени функции, с които разполагат новите Smart телевизори от серията CINEMA 3D на изложението CES 2012 в Лас Вегас от 10 януари 2012 година.

# # #

За LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие. За повече информация:
www.lge.bg

За LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company е сред водещите световни производители на плоскоекранни екрани, аудио и видео системи за индивидуална и професионална употреба. Продуктовите линии на LG включват LCD и плазмени телевизори, системи за домашно кино, Blu-ray плеъри, аудио и видео системи, плазмени екрани и др. Едновременно с мултифункционалните възможности на устройствата, от компанията се фокусират и върху стилния дизайн на продуктите, както и върху въвеждането на технологични иновации, за да подобрят забавлението и изживяването за потребителите.

Източник:
LG

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.4483