Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Хотели и пътуване

Вземи в gLOG
16 Януари 12, 15:18 / Автор: Anett&Co
Български хотел e отново сред стоте най-предпочитани хотела в света според престижна класация
Порталът Holidaycheck.com, който е най-голямата институция за оценки на хотели, постави за трета поредна година Sol Luna Bay Resort (Обзор) в своя Топ 100.
Хотелът, управляван от испанската верига Melia Hotels International, отвори врати през 2009 г. и още в годината на откриването си стана единственият български хотел, който попада в престижната класация. Тази годината наградата е получена в категорията “Двойки” като 95 % от всички гости на хотела го препоръчват и посочват, че условията, обслужването и храната са чудесни. Над 530 000 туриста от цял свят са определили победителите за 2011г. Генералният мениджър на Sol Luna Bay Resort Иван Донев е доволен от полученото признание за усилията на целия си екип:

„За нас няма по-важен критерий от оценката на гостите”, споделя той. „Успехът през първите три години от отварянето на хотела вдигна летвата много високо и не ни позволява да допускаме грешки. Ние обучаваме персонала си ежедневно, за да подържаме висок стандарт в обслужването. Целта ни е през целия си престой гостите постоянно да имат усещането, че получават повече, отколкото са платили. Това е тайната на нашият успех. За нас е важно гостите ни да се връщат отново и отново, което означава, че сме си свършили добре работата. Така спомагаме и за изграждането на положителен образ на българския туризъм”

За 2011 г. хотелът влезе и в списъка с 99 най-предпочитани хотела в света и на една от най-големите немски туроператорски фирми ITS като спечели наградата ”RED STAR”.

За Контакти: Anett&Co

Източник:
www.anett.co

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1869