Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
18 Януари 12, 22:19 / Автор: Интер Експо Център - София
Шест индустриални изложби с богата продуктова гама в ИЕЦ - София (28.02. – 02.03. 2012 г.)
От 28 февруари до 2 март 2012 г. в Интер Експо Център - София, ще се проведе мащабен В2В (бизнес към бизнес) форум. В рамките на индустриалния панаир ще бъдат представени изложбите: MachTech & Metal, Transport & Logistics, Security – защита и сигурност, INTRONIKA, IFAM и PLAST, последните три от които дебютират на българския изложбен пазар. На MachTech & METAL (специализирана изложба за машиностроене, металургия, леярство) освен лазерни, металообработващи, профилиращи, металорежещи и хидравлични машини, ще видим още оборудване от метал за паркове, градини, хотели, бизнес и административни сгради; индустриални маркучи от каучук, полиуретан, силикон, PVC и други термо- и химически устойчиви тъкани и еластомери; профилиращи машини - АТЕХ апаратура за потенциално експлозивна атмосфера (Ех) с висока степен на влагоустойчивост, хидравлични зъбни помпи, компоненти и системи, бои, лакове и др.
От 28 февруари до 2 март 2012 г. в Интер Експо Център - София, ще се проведе мащабен В2В (бизнес към бизнес) форум. В рамките на индустриалния панаир ще бъдат представени изложбите: MachTech & Metal, Transport & Logistics, Security – защита и сигурност, INTRONIKA, IFAM и PLAST, последните три от които дебютират на българския изложбен пазар.

На MachTech & METAL (специализирана изложба за машиностроене, металургия, леярство) освен лазерни, металообработващи, профилиращи, металорежещи и хидравлични машини, ще видим още оборудване от метал за паркове, градини, хотели, бизнес и административни сгради; индустриални маркучи от каучук, полиуретан, силикон, PVC и други термо- и химически устойчиви тъкани и еластомери; профилиращи машини - АТЕХ апаратура за потенциално експлозивна атмосфера (Ех) с висока степен на влагоустойчивост, хидравлични зъбни помпи, компоненти и системи, бои, лакове и др.

На петото издание на специализираната изложба Transport & Logistics (насочена към секторите на международния и вътрешния транспорт, логистиката и спедицията, транспортните средства, транспортната информатика) ще бъдат демонстрирани и специализирани транспортни средства, складова техника и оборудване, машини за монтаж и демонтаж на гуми за товарни автомобили и селскостопанска техника, тестери за диагностика на управляващи блокове, акумулатори за товарни автомобили, пневматични инструменти, компресори, масларско оборудване и др. Съорганизатор на Агенция Булгарреклама за изложението Transport & Logistics е Българска Транспортна Преса.

Оригиналните технологични решения, които ще бъдат представени на Security – защита и сигурност, са Wireless online електронни брави, комуникиращи в реално време със сървъра и контролиращи достъпа в обекта също в реално време без необходимост от окабеляване на вратите, както и GEO Cylinder – електронен цилиндър (патрон) за брави - ултрамодерно електронно заключващо решение. В богатата продуктова гама на изложението влизат още системи за локализиране на изстрели в планински и горски райони TeraSonic, система за измерване началната скорост на снаряди, система за входящ контрол и отчитане на работното време Tera Access, контролери за достъп Locky-BP, TeraLock-LB, индикатор на скоростта на превозни средства, система за персонално информиране Positeller и др. 19-ото издание на Security – защита и сигурност ще се проведе традиционно под патронажа на министъра на вътрешните работи. То се организира за втори пореден път съвместно от Агенция Булгарреклама и Българска търговско-промишлена палата.

На специализираната изложба PLAST за пластмасовата и каучуковата индустрия ще се представят доставчици на пластмасови и каучукови продукти и суровини, както и на машини за пластмасовата и каучуковата индустрия, химическа промишленост, екология.
INTRONIKA е специализирана изложба за електроника, професионално оборудване и енергетика, която ще представи продукти на промишлената електроника, компоненти, инструменти, измервателна техника, телекомуникационно производствено оборудване, софтуер, специализирани издания и др.

IFAM ще демонстрира изделия от секторите на автоматиката, роботиката, мехатрониката и др.

Големият изложбен панаир е резултат от успешното сътрудничеството на Агенция Булгарреклама, един от лидерите на българския изложбен пазар, и ICM d.o.o. (Словения), които си партнират за представянето на MachTech & Metal, INTRONIKA, IFAM, PLAST у нас през 2012 г.

В рамките на изложбите ще се проведе Бизнес форум за професионални посетители, където изложителите ще имат възможност да представят своите продукти, иновации, услуги и добри практики, с цел постигане на ефективност и гъвкавост на производствените процеси и подобряване на качеството. В този бизнес форум ще вземат участие:

- Андрей Ротовник, директор на словенската фирма MIEL Elektronika d.o.o., ще представи темата „Решения в областта на машинното зрение, предназначени за промишлеността”;
- Очаква се и участието на лекторите Роберт Логар, регионален мениджър в ABB d.o.o. Словения, и Божидар Зайц, инженер в Sick d.o.o., съответно с лекции по темите: „Автоматизирано премахване на шума при алуминиеви отливки” и „Ефективни сензорни решения за превозни средства и транспорт”.
- Fernand Beyeler, инженер в AMPCO METAL, Швейцария, на 29 февруари ще изнесе лекция за основните предимства при използването на AMPCO ® и AMPCOLOY ®.

ДНИ НА БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ – 2012.
В рамките на изложбите ще се проведе национално обсъждане: Българската индустрия – гръбнак на българската икономика с акцент Машиностроене.
Работното време за посещение на изложенията е от 10.00 до 18.00 ч за дните 28 февруари – 1 март, а на 2 март от 10.00 до до 16.00 ч. Безплатен вход срещу регистрация.

За повече информация:
www.iec.bg

За Контакти: tivanova@iec.bg

Източник: Интер Експо Център - София

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0773