Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
24 Януари 12, 20:22 / Автор: Списание "Биограф"
“Белязания” Ал Пачино на корицата на новия "Биограф”
Февруарският брой на най-голямото българско списание поставя акцент и върху президентската тема
Ал Пачино като Тони Монтана в емблематичен кадър от филма “Белязания” (Scarface) е корицата на новия февруарски брой на “Биограф”, който излиза на 25 януари, сряда.

Историята на култовата гангстерска драма и репортаж от кокаиновите плантации и пазари в Колумбия и Боливия са акцентът в тематичната разработка на най-голямото българско списание.
Ексклузивен 16-страничен репортаж за бойците и треньорите от ММА на журналистката Миролюба Бенатова също се вписва в посветената на ъндърграунда cover story. Част от него е и интервю с Любомир Симеонов, известен още като Гребеца или Чука – една от знаковите фигури в силовите спортове и охранителния бизнес.

Друг акцент в новия “Биограф” е 36-страничният президентски блок, посветен на смяната на върха на държавната пирамида. Той съдържа голямо интервю на Росен Плевнелиев пред Люба Кулезич, разговор с първия демократично избран президент д-р Желю Желев, статия на Иво Инджев за Георги Първанов и репортаж на Жанина Драгостинова за скандалите с германския държавен лидер Кристиан Вулф.

Телевизионният диктатор Хачо Бояджиев, който тези дни навърши 80 години, актрисата Илка Зафирова, нашумяла и покрай сериала “Стъклен дом” и вдовицата на незабравимия Григор Вачков Силвия също присъстват с големи интервюта в луксозното издание.

Очерци за Маргарет Тачър (“най-великия мъж на Британия”), любовта на кралица Елизабет II и Филип Маунтбатън, комунистическия лидер Вълко Червенков, писателите Илф и Петров, големия български художник Никола Танев и дизайнера Джорджо Армани също са сред интересните нови четива от “Биограф”.

Предишните пет броя на списанието, съответно с Марлон Брандо, Владимир Висоцки, Слави Трифонов, Мариус Куркински и патриарх Максим на корицата, станаха пазарния хит на миналата година и вече са колекционерска рядкост.

За Контакти: editorial@biograph.bg

Източник:
www.biograph.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1341