Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Гурме

Вземи в gLOG
26 Януари 12, 13:30 / Автор: Anett&Co
Вкус за вино и любов
Февруари е известен като месеца на виното и любовта. От незапомнени времена хората ги почитат и се опияняват от тях.
Също както любовта внася слънце в живота ни, но може да е бурна, всяка бутилка вино носи в себе си слънчевите лъчи, вятъра и дъжда на летните дни. Отворена през студен зимен месец, тя несъмнено доставя глътки настроение и безгрижие.

Прозводството на вино изисква познание, страст, старание. А всеки труд, овенчан с хубави резултати, заслужава да бъде отпразнуван. Традицията повелява, че на Трифон Зарезан се подрязват лозите, за да дадат добро грозде, а доброто грозде – хубаво вино. Истинските ценители познават хубавото вино и го тачат, съчетавайки го със специално подбрани храни, за да може да се откроят и най-деликатните нотки във вкуса му.

Броени дни преди празника на лозарите и винарите от ресторант – винарна „Di Wine” представят своя нов хит „Savor & Wine”. Събитието представлява т.нар. винена вечеря, която включва специално за повода меню със сезонни продукти, придружено от подбрани вина. Предвижда се да се случва регулярно всяка 2ра и 4та сряда в месеца през цялата година. За първата „Savor & Wine” винена вечеря енолог мастър – сомелиерът Борислав Цанков и отличеният в множество български и световни кулинарни конкурси шеф Петър Йоргов са изготвили 6 степенно дегустационно меню с интермецо и дегустация на придружаващите ги подбрани вина, които ще се предлагат на преференциална цена -20%. Ако сте любителите на добрия вкус и желаете да обогатите гастронимичния си опит, оставете се в ръцете на професионалистите.

На самия 14ти февруари пък, влюбените двойки ще имат възможността да се потопят в ретро шик и да се отдадат на кулинарните изкушения, сътворени от шеф Йоргов. След участието си в Bocuse d’Or - най-престижното състезание за професионални готвачи в целия свят, където той се класира на 4то място, майстор-готвачът е зареден с много нови идеи. Менюто за Св. Валентин е живо доказателство за това и още веднъж манифестира класата му.

За Контакти: office@anett.co

Източник:
http://www.anett.co

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1614