Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
26 Януари 12, 13:35 / Автор: LG
LG се фокусира върху световния пазар на промишлена климатизация
LG показа своята система за централна климатизация Multi V III и пълното си портфолио от решения за промишлена климатизация на най-голямото изложение за отопление, вентилация и климатизация (HVAC) в света, което се провежда тази седмица в Чикаго, САЩ – АХР Expo.
София, 26.01.2012 г. – LG показа своята система за централна климатизация Multi V III и пълното си портфолио от решения за промишлена климатизация на най-голямото изложение за отопление, вентилация и климатизация (HVAC) в света, което се провежда тази седмица в Чикаго, САЩ – АХР Expo.

„LG се стреми непрекъснато да развива и въвежда на пазара нови решения за отопление, вентилация и климатизация, които са проектирани, за да подобрят качеството на живот на потребителите,“ каза Хуан-йонг Нох, ръководител на LG Air Conditioning and Energy Solution Company. “Една от целите на LG през тази година е да увеличи продажбите си в световен мащаб с 10%. За да постигне това, компанията ще пусне пълното си портфолио от HVAC системи на пазара в САЩ, централен елемент от което е именно решението Multi VIII“.

Решението за централна климатизация Multi V III се предлага на българския пазар от началото на второто тримесечие на 2011 година, когато беше анонсирано на изложението Bulterm 2011.

Системата Multi V III се откроява и с характеристики, които щадят околната среда. Решението има отлична енергийна ефективност, която наскоро получи признание от американския Институт за климатизация, отопление и охлаждане (AHRI). Тестовете на този институт имат сериозно влияние върху индустрията на климатизация, тъй като данните от тях се използват от регулаторите в страната за безпристрастна оценка на HVAC решенията.

Multi V III може да намали консумацията на електроенергия с до 14%. Освен това тя е получила рейтинг по метода за тестване IEER (при който се изчислява енергийната ефективност на решението за климатизация при тест с различни натоварвания на машината и вариации на външната температура) на AHRI от забележителните 21,8. Системата щади околната среда и по друг показател. Multi V III стана първото HVAC решение със сертификат (ARUN072DT3) за продукт с ниско ниво на въглеродни емисии от неправителствената организация Carbonfund.org.

Multi V III също позволява лесна и ефективна инсталация, тъй като решението използва по-дълги тръби, които могат да се поставят както хоризонтално, така и вертикално. По този начин се намалява негативният ефект върху производителността на системата, който се появява в резултат от дължината на тръбите.

Освен Multi VIII, по време на изложението компанията ще демонстрира и своето решение за управление на сгради (Building Management Solution - BMS). То контролира климатизацията на сградата, докато в същото време управлява и консумацията на електроенергия. Другите продукти от портфолиото на LG за климатизация, показани на изложението включват Multi V Water, Multi V Mini, Eco V, Hydro Kit, системи за филтриране на въздуха и задържане на топлината, и вертикални системи за климатизация.

По време на изложението LG обяви и своето партньорство с компанията за определяне на качеството и сертифициране Intertek. Чрез двустранното сътрудничество LG ще разработва глобални продукти, които отговарят на критериите на Intertek за енергийна ефективност и сигурност за потребителите.

# # #
За LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие. За повече информация:
www.lge.bg

За LG Electronics Air Conditioning Company
LG Electronics Air Conditioning Company е международна кoмпания, предлагаща продукти за отопление, вентилация и климатизация (HVAC). Компанията произвежда жилищни климатици (RAC), цялостни климатични решения (САС), осветителни тела и инсталации, работещи със слънчева енергия. LG AE предлага широка гама продукти за битови и индустриални нужди, както и специализирани бизнес решения. Наред с инoвативните технологии, маркетинговите стратегии и големите инвестиции в научноизследователска и развойна дейност, LG AЕ подобрява собствения си рекорд по продажби.

Източник:
www.lge.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5002