Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Образование

Вземи в gLOG
30 Януари 12, 11:03 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Бизнес форумът MySuccess.bg in Education: "Аз искам. Аз мога" ще се проведе на 25 февруари в София
Форумът цели да вдъхнови студентите да се развиват професионално в България като ги запознае с опита на млади и успешни български мениджъри и предприемачи.
30.01.2012 г., София. Бизнес форумът MySuccess.bg in Education: “Аз искам. Аз мога“ ще срещне студенти и представители на бизнеса на 25 февруари 2012 година (събота) в Аула „Максима“ на УНСС, гр. София. Форумът се провежда за втора поредна година и се организира от списание ENTERPRISE и CEED България (Център за предприемачество и управленско развитие).

MySuccess.bg in Education: “Аз искам. Аз мога“ е насочен към студенти от 3 и 4 курс и магистри от университети в цялата страна, които искат да се развиват и да градят кариерата си в мултинационални компании. Форумът ще срещне младите хора с представители на бизнеса и ще им представи предимствата да се развиват в България. Млади и успешни мениджъри ще споделят своя опит и ще дадат практически съвети за тяхното професионално развитие.

Форумът е само началото на проект, който ще представи реални възможности на завършващите студенти за реализация в мултинационални компании в България.

Целта на MySuccess.bg in Education: “Аз искам. Аз мога“ е да формира група от 10 души, които да получат допълнително обучение чрез едногодишната менторска програма по мениджмънт TOP Class+ на CEED България. Изборът на участниците ще бъде чрез конкурс и допълнителни интервюта.

По време на първото издание на Форума през 2011 година 20 студенти спечелиха стипендии и бяха обучени на мениджърски, лидерски и предприемачески умения по програмата CEED TOP Class+. Кандидатите за стипендианти трябваше да напишат есе, в което да изложат мотивите си защо искат да управляват определена компания. Получени бяха повече от 60 есета, като специална комисия от организаторите и компаниите, участвали във Форума, оцени и избра най-добрите.

Бизнес форумът MySuccess.bg in Education: “Аз искам. Аз мога“ се подкрепя от Мобилтел АД, като компанията предоставя една стипендия за обучение в Програмата TOP Class+.

http://education.mysuccess.bg/

За Списание ENTERPRISE

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за мениджмънт и ERP, с контролирана дистрибуция. ENTERPRISE достига до мениджърите, като говори на техния език и от тяхната гледна точка. Кратко, ясно и точно, първата по рода си бизнес медия в България се насочва изключително към практическите проблеми в управлението на съвременните компании. ENTERPRISE формулира и анализира най-важните явления в българската бизнес реалност – от гледна точка на управление и технологии. Екипът на ENTERPRISE организира Бизнес форумите MySuccess.bg.


За информация и регистрация:

Надя Гогова

Списание "Enterprise"
тел. 02/983 5889
моб. +359 894 426 239
E-mail: nadya@enterprise.bg
web: www.enterprise.bg


За медийни запитвания:

Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager

PRoWay Communications Agency
Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg


Източник:

Комуникационна агенция PRoWay



Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1113