Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

01 Февруари 12, 11:17 / Автор: Aestheclinic
Вторият Международен Конгрес по естетична дерматология представи постиженията на естетичната и антиейджинг медицина в Банкок
Преди броени дни в Банкок приключи Вторият международен конгрес по естетична дерматология (ICAD). Лекари от различни естетични медицински специалности от цял свят се събраха да вземат участие в него. Събитието беше организирано от Световната общество по анти-ейджинг медицина и дерматологичното дружество на Тайланд. България бе представена от д-р Радина Денкова и д-р Биляна Мирчевска.
Преди броени дни в Банкок приключи Вторият международен конгрес по естетична дерматология (ICAD). Лекари от различни естетични медицински специалности от цял свят се събраха да вземат участие в него. Събитието беше организирано от Световната общество по анти-ейджинг медицина и дерматологичното дружество на Тайланд. България бе представена от д-р Радина Денкова и д-р Биляна Мирчевска. “Целта на конгреса беше да помогне на практикуващите лекари да усвоят последните постижения в сферата на естетичната медицина в целия свят. През последните години този сегмент се развива доста бързо в Азия и по специално в Тайланд, където има изключително активен пазар”, коментира д-р Денкова, завеждащ сектор “Козметична дерматология” в Есте клиник.

Гвоздеите в програмата на конгреса бяха приложението на стволовите клетки и тромбоцитните фактори в подобряването на състоянието на кожата и регенерирането й, новостите в приложението на инжекционните филъри и ботокс, както и цялостният подход на лечение. Широко застъпена беше и темата за новостите в терапиите за анти-стареене и хормоналните терапии в борбата с бръчките, хранителните добавки и диетите за красота. “Въпреки, че доскоро дерматолозите не бяха обучавани в тази насока всички са наясно, че впредвид застаряването на населението в настоящият век това е от изключителна важност”, коментира д-р Денкова.

Въпреки очерталата се тенденция за все по-масово използване на инжекционните пълнители и ботокс, тезата за цялостния подход в анти-ейджинга беше доминираща. Днес вече не се използва индивидуално третиране или процедура, а комбинация от няколко за да се получи максимален резултат. Подходите могат да включват разнообразни методи като хранителни терапии, детоксикации, светлинни и лазерни терапии, комбинирани с инжекционни техники. “Изключително интересна част от програмата беше разглеждането на отделния тип лице- азиатски, европейски, близко-източен и подходите в третирането им”, допълва д-р Денкова.

За Контакти: Aestheclinic

Източник: Aestheclinic

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1124