Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

03 Февруари 12, 11:26 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Покана до медиите за пресконференция на тема: "Има ли капацитет българският пазар да усвои европейското финансиране за ERP?"
Представители на водещите ERP компании в страната, ще представят своите опасения по темата и ще предложат решения за преодоляване на проблема.
Уважаеми колеги,

LLP Dynamics България има удоволствието да ви покани на пресконференция на тема: "Има ли капацитет българският пазар да усвои европейското финансиране за ERP?", която ще се проведе на 8 февруари 2012 г. (сряда) от 11.00 часа в зала „Роял 2” на хотел „Шератон”, гр. София.

По време на прескоференцията ще бъдат обсъдени проблемите пред българските компании, които се очаква да спечелят европейско финансиране по програмата за „Покриване на международно признати стандарти и въвеждане на системи за управление в предприятията“ на ОП „Конкурентоспособност“ за внедряване на ERP/CRM системи.

Очаква се до края на месец Март 2012 г. няколкостотин български предприятия да бъдат одобрени за финансиране по тази програма, което ще изправи компаниите, които внедряват ERP системи, пред предизвикателството да изпълнят големия обем от поръчки за определения срок от 1 година.

Представители на водещите ERP компании в страната, ще представят своите опасения по темата и ще предложат решения за преодоляване на проблема.

Участници в пресконференцията на LLP Dynamics България:
- Божидар Крапчев – Управляващ партньор, LLP Dynamics България
- Росен Караиванов – General Manager, Team Vision
- Павлета Тодорова - SAP Unit Manager, ATOS
- Герчо Каракашев – Управител, ERP Concept
- Филип Мутафис, Владо Рашев – Управляващи съдружници, Balkan Services

Участниците в пресконференцията ще очакват вашите предварителни въпроси по темата на e-mail: d.chobanova@proway.bg.

Моля, потвърдете своето присъствие на тел.: 0879 931 336 или на e-mail: d.chobanova@proway.bg не по-късно от 18.00 ч. на 7 февруари 2012 г.

За LLP Dynamics България

LLP Dynamics България е консултантска компания, лидер в областта на разработването и внедряването на ERP решения за местни и международни компании. Компанията е част от LLP Group, която е основана през 1992 година в Чехия. През 2003 г. LLP Dynamics става партньор на Microsoft за ЕRP решенията Microsoft Dynamics NAV и Microsoft Dynamics AX. С повече от 240 реализирани внедрявания на Microsoft Dynamics NAV и над 60 внедрявания на Microsoft Dynamics AX зад гърба си, LLP Dynamics се утвърди като един от най-опитните партньори на Microsoft Dynamics за региона.

За допълнителна информация:

Диана Чобанова
PR Assistant
ProWay Communications Agency
Моб.тел.: + 359 (879) 931 336
E_mail: d.chobanova@proway.bg

Източник:

Комуникационна агенция PRoWayДир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.2341