Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
02 Февруари 12, 19:44 / Автор: Anett & Co
„Клуб на строителя” при КСБ-ОП-Варна стартира поредица от събитийни вечери под наслов “Business – Tainment”
Броени дни преди празника на всички лозари и винари Трифон Зарезан в „Клуб на строителя” при Камара на строителите, областно представителство гр. Варна, се състоя организирана среща на членовете на Камарата под формата на Конкурс-дегустация за домашни вина.
През месец януари Клуб на строителя при Камара на строителите, областно представителство Варна, стартира поредица от срещи и мероприятия. Основната идея, заложена в организирането на ежемесечните сбирки, провеждани два пъти в месеца е варненските членовете на Камарата на строителите да се опознаят по-добре и да придобият чувство на съпричастност към идеите и живота на Камарата. Te ще имат възможността периодично да обменят идеи и опит в неформална среда и да привикнат с техния клуб, преднзаначен именно и конкретно за техните срещи. Честите контакти между членовете на Камарата ще създадат по-тесни професионални отношения и партньорства с оглед нелеките икономически условия и желанието на всички да си съдействат за по-успешно развитие на бизнеса. Мотото на кампанията е Моunthly Business–Tainment, а именно съчетаване на бизнеса с приятните занимания извън него.

Броени дни преди празника на всички лозари и винари Трифон Зарезан в „Клуб на строителя” при Камара на строителите, областно представителство гр. Варна, се състоя организирана среща на членовете на Камарата под формата на Конкурс-дегустация за домашни вина. Жури на съревнованието бяха двама професионални сомелиери, инж. Василев – член на КСБ-ОП-Варна, а в ролята на почетен член на журито беше г-н Коликов – главен секретар на Община Варна. Единият професионалист в журито беше Димитър Пешев, работил в Опитна станция по лозарство и винарство – Варна, сега можещ да се похвали освен с богатия си опит в дегустацията, но и със своята богата колекция от над 640 избрани спиртни напитки. Енологът Борислав Цанков, главен мениджър на ресторант – винарна „Di Wine”, придобил своето сомелиерско образование в едни от най-елитните американски университети и спечелил титлата почетен член на “Асоцицията на Американските Сомелиери”, бе в ролята на втори професионалист сред членовете на журито. 

По време на дегустацията беше използван т.н. Blind test или „Сляпа дегустация”. Целта е чрез концентрирано използване на всичките си сетива сомелиерите да дешифрират виното в изумителни подробности - почерк на винаря, който го е създал и връзката на виното с други вина от подобен сорт или регион.

Отличилите се на първите три места в конкурса за домашно бяло вино бяха: 1-во място за фирма „Весела ООД”, 2-ро за „Лъки 2006” ООД, и 3-то за „Ай Ви Сейлингс” ООД .Първенец в категория „Домашно червено вино” беше фирма „Пътища и мостове” ЕООД следвана от фирма „Русев билд” ООД, а с трето място беше наградена отново „Весела” ООД. На всички участници в съревнованието бяха връчени грамоти. Със специално признание и грамота от конкурса беше отличена инж. Олга Влайкова (Примагаз АД) като единствена дама винопроизводител, участвала в надпреварата. 

Победителите бяха удостоени с VIP карти за ресторант-винарна Di Wine и със специално създадена за повода дизайнерска бутилка, в която беше бутилирано именно тяхното вино победител.

Тази тематична вечер беше само началото на организираните регулярни срещи за членове на БСК – ОП - Варна. Предстоят множество интересни и вълнуващи събитийни вечери, към които всички членове могат да се присъединят. Именно „Клуба на строителя” е мястото, където да обменят професионален и личен опит в неформална обстановка.

За Контакти: Anett & Co

Източник: Anett & Co

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4769